Opleidingsverantwoordelijke
Adecco
Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium
6 dagen geleden

Ben je sterk communicatief in Nederlands en Frans? Ben je een kei in planning, administratie en organisatie? En beschikbaar voor een nieuwe opportuniteit van 6 maanden in Gent?

Dan ben jij de nieuwe Opleidingsverantwoordelijke voor onze klant!

Als Opleidingsverantwoordelijke zorg je voor het daadwerkelijk plannen en organiseren van de opleidingen zowel online als live (wanneer dit opnieuw mogelijk is).

Je regelt en boekt locaties, plant de juiste opleider, zorg voor het lesmateriaal, legt de planning vast in het systeem, levert attesten aan de deelnemers, annuleert en (her)plant opleidingen waar nodig.

Ook beantwoord je (proactief) vragen van consultants, artsen, verpleegkundigen, preventieadviseurs, onderaannemers, customer service advisors, account managers en managers betreffende de planning van opleidingen.

Wanneer de opleidingen plaatsvinden zorg je waar nodig ook voor dagelijkse bijsturing (bv; als de docent ziek is). Je kan je voorstellen dat je hierin snel moet kunnen schakelen.

In dit proces puzzel je projectmatig mee en zoek je naar een snel en pragmatische oplossing.

Jouw takenpakket bestaat uit :

 • Verantwoordelijk zijn voor de end to end organisatie en planning van gesloten opleidingen. Rekening houden met enerzijds wettelijke afspraken, klantencontracten, afgesproken SLA’s en anderzijds de beschikbare resources.
 • Analyseren van de KPI’s en het bewaken van de eigen KPI’s.
 • Werken volgens bestaande procedures en processen en voorstellen doen tot verbetering.
 • Samen met de dienst marketing de bestaande en nieuwe opleidingen evalueren. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van de leads die hieruit komen. we een match?
 • Je beschikt over een Bachelor diploma en een eerste ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent vlot communicatief in Nederlands én Frans : Je zal namelijk in contact staan met klanten en collega’s in beide talen
 • Ja kan goed werken met PC programma’s. Sterke kennis van Excel is een must
 • Je hebt een talent voor planning en organisatie
 • Je werkt graag proactief en resultaatsgericht
 • Je hebt een sterke teamgeest, verantwoordelijkheidsgevoel en je kan goed autonoom werken
 • Je wilt vooral met véél positieve goesting, drive en enthousiasme deze uitdaging aangaan! om er in te vliegen?
 • Je komt terecht bij een financieel gezond en groeiend bedrijf, actief in 4 HR domeinen (o.a. preventie en bescherming, wellbeing, ).

  Naast een mooie verloning en een uitdagende job, staat je ook (online) een fantastisch team van collega’s te wachten!

  We bieden een contract aan van 6 maanden. Je werkt in glijdende uren : Opstarten tussen 07u30 en 9u in een uren werkweek.

  Telewerk is momenteel de policy dus je kan van thuis uit werken. Uiteraard wordt een opleiding en goede onboarding voorzien.

  Onze klant hecht veel belang aan gelukkige medewerkers op de werkvloer. Wil jij daar graag deel van uitmaken? Aarzel niet en solliciteer snel!

  Vragen? Contacteer ons via

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier