verkoper voor een jong doelpubliek gezocht
Randstad
Oostende, West-Vlaanderen
5 dagen geleden

job description

Tijdens onze piekperiode op het einde van het jaar zijn we op zoek naar versterking. Voor een winkel met een groot aanbod voor kinderen, gaande van schoolmateriaal tot binnen-

en buitenspeelgoed zoeken we een voltijdse collega. Werkuren liggen tussen 7u en 8u 's ochtends tot 20u 's avonds. We hanteren een variabel rooster waarbij op zaterdag gewerkt moet worden.

Doorheen de week krijg je een rustdag.

qualification

Met commercieel talent : Het is in de eerste plaats jouw taak om onze artikelen te verkopen, van feestartikelen en de laatste nieuwe computergame tot een klassiek knuffeldier.

Je verdiept je in ons assortiment en gebruikt je kennis en ervaring om klanten te adviseren.Kindervriend : Je kan je perfect inleven in de grootste doelgroep : kinderen en gezinnen.

Heb je zelf kindjes of ga je regelmatig eens een dagje op stap met de kroost van je broer, buurvrouw of beste vriend? Ideaal!Flexibiliteit : Elk seizoen is anders.

Het assortiment en de inrichting veranderen dus vaak. Je gaat goed om met deze constante vernieuwingen. Wij zoeken kandidaten om de piekperiode van september tot december op te vangen.

Werken in een leuke, speelse omgeving met een gevarieerd winkelaanbod. Je zult zowel in de winkel werken als aan de kassa en klanten hun wensen aanhoren.

We bieden een marktconform loon aan in een tijdelijke functie tot eind december.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier