CONSTRUCTIEMANAGER
Omexom
Landelijk
il y a 20h
source : Techniekwerkt

Waarom als Constructiemanager werken bij Omexom?

Grote hoeveelheden werk, beperkte tijd en dat alles binnen een afgesproken budget en planning. Je werkt aan grote projecten door heel Nederland.

Met jouw team klaar je elke klus!

Wat je doet?

Als Constructiemanager werk je samen met een vast team, waarmee je grootschalige nieuwbouw-, ombouw- en renovatieprojecten afrondt.

We voeren veel projecten in de hoogspanning uit, voor bijvoorbeeld landelijke netbeheerders. Deze projecten hebben een scope tussen de €2 en €35 miljoen en maak je van de start tot het einde mee.

Afhankelijk van de projectlocatie verblijf je met het hele team in de buurt van het project, want de projecten bevinden zich door heel Nederland.

Als Constructiemanager heb je een coördinerende rol. Je brengt het projectplan tot uitvoering en je bent medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van het project.

Je hebt kennis van het vak en bent goed in het aansturen en coachen van collega’s. Je stuurt een team aan. Hieronder vallen de vaste medewerkers, ingeleend personeel en de onderaannemers waarmee wordt samengewerkt tijdens het project.

Bij afwezigheid van de Projectmanager neem je zijn taken waar. Ook onderhoud en ontwikkel je de relatie met de klant.

Je houdt korte lijnen met de Supervisors. Je weet als geen ander wat nodig is om projecten soepel te laten verlopen en brengt deze kennis op hen over.

Tijdens het project bewaak je een deel van de voortgang, uitvoering en kwaliteitsbeheersing. Ook geef je advies over het budget.

Hierover woon je verschillende meetings bij, zowel intern als extern met de klant. Tot slot staat veiligheid voorop. Je speelt hierin een sleutelrol!

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Doorgroeimogelijkheden! We investeren in jouw kennis en loopbaan;
 • Een baan door heel Nederland met veel afwisselende werkzaamheden;
 • Een leaseauto;
 • Een gedreven team met gezellige collega’s;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals 13 ADV-dagen;
 • Personeelsvoordeel, ga bijvoorbeeld met korting naar een bungalowpark.
 • Wat vragen wij van jou?

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
 • Enkele jaren ervaring als Supervisor of Constructiemanager op grootschalige projecten, bij voorkeur ervaring met hoogspanning;
 • Beheersing van de Nederlandse en (basis) Engelse taal;
 • Je bent resultaatgericht, hebt een flinke dosis mensenkennis en bent stressbestendig;
 • Je bent flexibel en bent een echte teamspeler.
 • Wie zijn wij?

  Omexom is specialist op het gebied van elektriciteit en netwerken. We hebben diepe en brede expertise in hoogspanning en laagspanning.

  Met ons team bieden we innovatieve oplossingen aan klanten. Omexom is een netwerkorganisatie met Business Units in maar liefst 40 landen.

  Ben jij de Constructiemanager die wij zoeken?

  Herken jij je in de beschrijving en wil je graag bij ons aan de slag? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.

  Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Patricia van Holst.

  E : patricia.van-holst omexom.com

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature