Arbeider wegsignalisatie (m/v)
Konvert Construct Ieper
Zillebeke, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een bouwbedrijf in regio Ieper zijn wij op zoek naar een gemotiveerde arbeider om de signalisatie aan te brengen op de weg.

Je plaatst de borden op de weg en staat ook in voor de controle en vervanging ervan.Ervaring is een pluspunt maar niet noodzakelijk.

Je bent vooral gemotiveerd om de job aan te leren. Je bent meestal alleen op de baan en krijgt ook een gsm mee omdat je instaat voor de interventies.

Je kan ieder moment gebeld worden met meldingen dat er een probleem is met de wegsignalisatie.

Aanbod

Producten aanmaken (mortel, plamuur, lijm, ...). Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen. De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren.

De werf opruimen en schoonmaken (materiaal, werktuigen, ...). De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten.

De mengsels van de assemblage- en bekledingsproducten (mortel, ...) aanmaken. De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones Wij bieden een voltijdse job met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Snelle opstart.

Vereiste kwalificaties

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent gewoon om fysiek zwaar werk uit te voeren en bent in een goede conditie (geen fysieke kwaaltjes).

Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B & C en bent woonachtig in de regio. Je kan een stabiel werkverleden voorleggen en stelt je flexibel op qua werkuren.

Doordat jij instaat voor de interventie ben je 7 / 7 en 24 / 24 bereikbaar.Je bent meteen inzetbaar om op te starten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier