1 Redacteur NL
SPF Finances - FOD Financiën
Bruxelles
22 uur geleden
source : Student.be

Ben jij de persoon die het graag duidelijk en makkelijk maakt voor anderen, Less is more? En heb je daarbij nog feeling met juridische of aan invordering gelinkte materie, dan zoeken we jou om ons redactieteam te versterken.

Je verdiept je in de juridisch-technische materie van de inning en de invordering en je bouwt hierin stelselmatig een gedegen kennis op.

Je zal je specialiseren in een aantal deelmateries waarin je zal fungeren als intern aanspreekpunt. Je verzamelt, ordent en structureert de informatie (regelgeving, interne instructies, circulaires, rechtsleer, rechtsspraak, ).

Je legt complexe (juridische) zaken uit in mensentaal zodat de lezers kunnen genieten van jouw opzoekingen en kennis en snel hun antwoord terugvinden.

Je (her)schrijft samen met je collega’s teksten die de gebruikers toelaten om inzicht te krijgen in de materie. Je herleest, beoordeelt en verbetert bestaande teksten en teksten van de collega’s en formuleert constructieve verbetervoorstellen.

Zo kijk je na of een tekst actueel, samenhangend, consequent en begrijpelijk geformuleerd is. Je maakt deel uit van een tweetalig team waarmee je dagelijks samenwerkt en overlegt.

Je krijgt de verantwoordelijkheid voor specifieke kennisprojecten. Bij de uitoefening van deze functie kom je mogelijk in contact met het publiek.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier