Mechanieker
Groep Delorge
Delorge Lommel, BE
il y a 1j

Bedrijfsdetails

Groep Delorge is de grootste automobielgroep van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda, Seat en My Way met vestigingen in Limburg en Vlaams-Brabant.

Als Market Area Leader en Pionier in de automobielsector staan de komende jaren bij Groep Delorge in het teken van continue verbetering, innovatie, groei en beleving.

Om onze sterke groei te ondersteunen breiden wij ons team in Lommel uit met een ervaren Mecanicien.

Functie

Als Mecanicien sta je in voor zowel het klein als groot onderhoud van wagens en voer je efficiënt en nauwkeurig je taken uit.

Daarnaast sta je ook in voor het controleren, herstellen / vervangen en opnieuw afstellen van remmen, banden, motor, lichten,

Dankzij je technisch inzicht en oog voor detail kan je ook diagnoses stellen.

Profiel

Je bent de kandidaat met een passie voor wagens die nauwkeurig en kwaliteitsgericht werkt en ervoor zorgt dat elke wagen weer in topconditie naar buiten rijdt.

Je hebt reeds ruime ervaring als mecanicien opgedaan.

Bovendien ben je woonachtig in de regio en snel beschikbaar om ons team te versterken.

Je past volledig binnen onze PRO waarden en toont elke dag passie voor klanten en auto’s , Respect voor klanten en collega’s en Ondernemerschap door het tonen van je engagement.

Je bent een enthousiaste collega die bijdraagt aan de dynamische teamspirit.

Aanbod

Je komt terecht in een vooruitstrevende groep die pionier is in de automobielsector, met een sterke focus op zowel een uiterste klanten- als medewerkerstevredenheid.

Je krijgt de kans een sterk merk te vertegenwoordigen in een professionele werkomgeving en groeiende organisatie die opleidingskansen biedt.

We bieden een aantrekkelijke verloning en de mogelijkheid om jouw persoonlijke behoeften te optimaliseren via een cafetariaplan .

Je werkt in een vast uurrooster van maandag tot vrijdag.

Om ervoor te zorgen dat jij uitmunt in je rol als Mecanicien en een echte ambassadeur voor ons merk bent, bieden we je een opleidingspakket aan zodat je continue kan (bij)leren en kan groeien.

Signaler cette offre d'emploi
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature