Junior Account Manager
Anaf Products nv
Limburg, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Het genereren van new business is een belangrijk onderdeel van je functie, maar relatiebeheer is dat evenzeer. Je zorgt ervoor dat de bestaande klantenportefeuille op jou kan vertrouwen.

Je legt vlot contacten met schrijnwerkerijen, kmo’s en grotere industriële bedrijven. Dagelijks zit je dan ook met deze partijen samen om hen te overtuigen van onze kwalitatieve producten.

Verder weet je eigenhandig presentaties in elkaar te boksen om je commerciële boodschap kracht bij te zetten. Door af en toe beurzen voor te bereiden en bij te wonen kan je jouw netwerk een boost geven.

Maandelijks krijg je bovendien de kans om op het hoofdkantoor te sparren met collega’s over verkoopsacties en -resultaten.

 • Je bent commercieel aangelegd en hebt een gedegen technisch inzicht.
 • Je kan verantwoordelijk en autonoom werken door structuur te bewaren in je eigen administratie en planning.
 • Je bent mee in de digitale wereld en beschikt over een bachelor denk- en werkniveau of gelijkwaardig door ervaring.
 • Een track record in een commerciële functie of affiniteit met schrijnwerkerij is een pluspunt maar geen must.
 • Je bent flexibel om je met een firmawagen te verplaatsen naar potentiële klanten in Zuid-Nederland en de provincie Antwerpen en Limburg.
 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

  Je krijgt een doorgedreven interne opleiding zodat je zelfstandig commerciële activiteiten kan verrichten. Je wordt geruggesteund door een professionele organisatie die veel belang hecht aan het afleveren van kwaliteitsvolle producten en service.

  Je krijgt tevens het vertrouwen om met veel vrijheid zelfstandig te werken vanuit je eigen woonplaats. In deze functie geniet je een competitief salarispakket en een comfortabele firmawagen.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier