Werfleider Afwerking Bouwprojecten (m/v)
Konvert Office Brugge
Maldegem, BE
2 dagen geleden

Profiel

Als werfleider ben je vanuit de praktijk verantwoordelijk voor de kwalitatieve oplevering van bouwprojecten. Je leidt de werf naar oplevering en zorgt er meer specifiek voor dat het gedeelte afwerking met respect voor de planning & gemaakte afspraken wordt afgerond.

Je stuurt de dagelijkse uitvoering van het project en coördineert alle medewerkers, onderaannemers, materiaal, werken, etc.

Je zorgt ervoor dat op het einde van de dag iedereen zonder kleerscheuren naar huis kan en kijkt maw met een arendsoog naar de veiligheid op de werf.

Je bent de spilfiguur in de communicatie met jouw team, onderaannemers, de klant, architect, de projectleider, Indien nodig, ben je niet bang om ook zelf je handen uit de mouwen te steken

Aanbod

Bevoorradingsbehoeften bepalen en bestellingen uitvoeren. De activiteiten van het personeel plannen en de werkposten verdelen.

De inplanting en beveiliging van de werf en opslagzones bepalen. De aanvoer van leveringen, materieel en bouwmateriaal controleren.

De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullenDe gegevens analyseren. De ploegbazen technisch bijstaanNoden aan mobiliteit en vorming bepalen.

De werf, de planning, de bouwwijze en de voorschriften aan de betrokkenen voorstellen. Funderingen, een geul, een sluisbedding controleren.

De voortgang en conformiteit van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan. Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren.

Informeren en communiceren over de voortgang en moeilijkheden op een werf. Samen met een klant een werf opleveren. Specifieke attesten van het personeel controleren.

Vanuit de uitvoeringsplannen de technische, materiële en financiële middelen bepalenDe werkmethodes optimaliseren Je komt terecht in een toffe bouwgroep en krijgt een mooi loonpakket.

Vereiste kwalificaties

Vakman met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een stabiel werkverleden Ruime algemene ervaring met buiten-en binnenschrijnwerk, afwerking en technieken Oog voor detail, afwerking & veiligheid Pro-actief en probleemoplossend Je hebt minimum een rijbewijs B (rijbewijs BE strekt tot aanbeveling) Je spreekt Nederlands en hebt een notie van Frans en Engels Kortom : heb je oog voor detail en voel je je perfect thuis in het totaal afwerken van bouwprojecten?

Is het sturen en controleren van de uitvoering op de werf jouw ding?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier