CHAUFFEUR C of CE ADR2
Accent
Sint-Pauwels, BE
3 dagen geleden

Onze klant is een familiebedrijf met 3vrachtwagen en waar de baas zelf ook nog meerijdt. Met hunspecialisatie in transport van vloeibare brandstoffen zijn zij eengevestigde waarde in het Waasland.

Onder het moto "chauffeurs zijnals familie" onderscheiden zij zichzelf van anderebedrijven.

Functiebeschrijving

Voordeze vacature zijn wij op zoek naar een chauffeur C of Ce dieveiligheid hoog in het vaandel neemt bij het leveren van stookolie.

Jouw dag begint omstreeks 6 7u in de ochtend. Gemideld maak jeongeveer 10 a 15 stops per dag, dit allemaal bij particuliereklanten in de regio van het Waasland.

Van maandag tot vrijdag werkje tussen de 10 12u per dag . Je zorgt voor een juiste en veiligeaansluiting van de slangen en houdt tijdens het lossen een oogje inhetzeil.

Functie-eisen

Alschauffeur ADR herken je jezelf in onderstaande omschrijving :

 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs Cof Ce.
 • ADR 2 attest heb jij reeds op zak.
 • Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.
 • Je bent iemand klantvriendelijk & veiligwerken vindt je belangrijk.
 • Je laat dewerkplaats bij klanten ook altijd kraaknet achter.
 • Je kan jezelf vlot uitdrukken in hetNederlands voor een goede communicatie met de klanten.
 • Je bent een heer in het verkeer en houdtaltijd voldoende afstand van het voorliggend verkeer, jij bent dechauffeur die met plezier stopt om een voetganger te latenoversteken.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Webieden je een vaste job binnen een warm familiebedrijf met uiterstaantrekkelijk loonpakket. Je wordt ingeschreven onder paritaircomit 127 van de brandstoffen, loonvork tussen de 14 en 15.

  5 peruur + ARAB vergoeding + overuren boven de 8u / dag. Je krijgt eenvolledig werkuniform van het bedrijf en eventueel eenbestelwagentje voor het woon-werkverkeer te overbruggen.

  Snelleopstart kan voorzien worden!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier