Junior Account Manager Ghent
Eyetech Solutions - FSM Group
Oost-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, België
6 dagen geleden
source : Jobat

De job :

Als Junior Account Manager creër je de beste match tussen klanten en kandidaten. Wij binnen Eyetech Solutions zijn gespecialiseerd in IT profielen en staan bekend voor onze uitstekende service.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen business . Je zal op zoek gaan naar de beste kandidaten op de markt om ze bij je bestaande klanten plaatsen of te onderhandelen met bedrijven om met ons in zee te gaan.

Je zal in een zeer competitieve werksfeer terecht komen waar urgency zeer belangrijk is. Om de beste te worden in je vak en om te blijven leren en verbeteren zal je op zeer regelmatige basis getraind worden door onze ervaren Sales Trainers in onze FSM Academy .

Jouw profiel :

Eyetech Solutions is op zoek naar personen die ervan houden vooruit te gaan.

 • Sterke persoonlijkheden met een passie voor Sales , heel veel energie en een zeer competitieve mindset .
 • De voertaal in onze kantoren is Engels en Nederlands .
 • Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma.
 • Ons beloonsysteem :

 • Ongelimiteerde commissies voor elke kandidaat die je plaats. Elk afgesloten contract start vanaf 10K . Naargelang het bedrag van de deal, ontvang je tot 32% van het bedrag als commissie
 • Met deze commissies geraak je gemakkelijk aan een loon van 3000 netto in jouw eerste werkjaar. Het vast loon bedraagt 30K brutto per jaar.
 • Na een trainingsperiode van 6 maanden ontvang je maaltijdcheques van 8 € per dag en een verzekeringspakket met ziekte-, groeps-, en tandverzekering.
 • Op het moment dat je je eerste 'car target' , ontvang je de bedrijfswagen (Mercedes A Klasse of Audi A1), met tankkaart.
 • Bij het maken van 4 deals in 1 maand word je uitgenodigd voor 'Lunchclub' waar je samen met de andere winnaars gaat lunchen in een sterrenrestaurant de eerste vrijdag van de maand.
 • Uiteraard is er nog veel meer bij Eyetech Solutions ! Solliciteer nu en wij geven jou graag vrijblijvend meer uitleg!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier