Mechanical engineer
AUSY
NAZARETH, BE
5 dagen geleden

Ben jij vertrouwd met Pro-E en op zoek naar een nieuwe uitdaging? - Tel : +32 9 272 65 58

Jouw job

Als Mechanical engineer ben je actief binnen het departement Engineering & Projects’. Dit departement bestaat uit volgende belangrijke peilers : project management, product development en product- en automation management.

Op basis van jouw kennis en ervaring ben je een belangrijke schakel binnen het projectteam.

Je ondersteunt het projectteam in het vinden van de ideale oplossing voor de vraag van de klant.

Bij projectuitvoering sta je in voor de nodige analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet het mechanisch ontwerp vnl.

met behulp van Pro-Engineer .

Je lanceert de aankopen binnen het ERP-systeem .

Je staat in voor de controle van de aangekochte materialen en de geproduceerde assemblage.

Je rapporteert naar de Project Manager en assisteert hem bij eventuele moeilijkheden van het project waarbij je door jouw evaluatie en het voorstellen van acties bijdraagt tot de besluitvorming omtrent de voortgang van het project.

Jouw profiel

Onze ideale kandidaat voor deze functie als Mechanical Engineer, heeft volgende kenmerken :

 • Je hebt een opleiding industrieel ingenieur genoten of je hebt relevante ervaring als Mechanical Engineer met een sterke affiniteit voor 3D-design .
 • Je bent vertrouwd met projectomgevingen waar meerdere en verschillende projecten tegelijkertijd lopen.
 • Je kan goed omgaan met deadlines.
 • Volgende kenmerken typeren jouw persoonlijkheid : sterk resultaatgericht, besluitvaardig, communicatief, nauwgezet, problem solver, creatief, innoverend en teamplayer.
 • Je beschikt eveneens over een degelijke talenkennis van Nederlands, Frans & Engels.
 • Jouw voordelen

  AUSY, a Randstad company maakt deel uit van de Franse AUSY Group, dat een volwaardige dochteronderneming is van Randstad Holding.

  Al meer dan 20 jaar verbinden we Engineering profielen met uitdagingen die op hun lijf geschreven zijn. Dankzij onze partnerships met toonaangevende bedrijven en een sterk expertennetwerk kunnen we jou interessante projecten aanbieden.

  Zo bouw je een solide carrière op in jouw vakgebied. Of dat nu werktuigbouw, civiele bouw, elektronica, elektriciteit, industriële automatisering of procestechnologie is.

  Je kan rekenen op een marktconform salaris aangevuld met diverse extralegale voordelen : maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en een netto maandvergoeding.

  Jouw werkgever

  Voor onze klant, een familiale KMO actief in het ontwerp en de bouw van volautomatische opslag-, transport- en doseersystemen van ingrediënten in de voedingsindustrie (o.

  a. sterk in de sector van deegverwerking), zijn wij op zoek naar een Mechanical Engineer met kennis van Pro / E (M / V) in het kader van de continue groei en marktpotentieel.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier