Hybrid System Engineer
Ordina Belgium
Brussels, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als hybrid system engineer verzorg je de nodige configuraties van hardware en systeemsoftware bij je klanten. Je taken variëren van systeembeheer installatie, configuratie, troubleshooting, en monitoring tot de installatie van upgrades, updates en patches op zowel on premise en cloud-platforms.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de implementatie en de uitrol van onze hybrid platform solutions.Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als allround systeemingenieurJe hebt ervaring met Microsoft serverbesturingssystemen, active directory, VMware of Hyper-V, Citrix etc.

Je hebt goede kennis van cloud platforms zoals Azure en / of AWS, certificering in een van deze platforms is een pluspuntJe hebt ervaring met de uitrol van virtualisatieoplossingen (Citrix, Hyper-V en VMWare) en de onderliggende storage oplossingenJe hebt ervaring met automation scripting zoals PowerShell, VBScript, Bash etc.

Je schrijft vloeiend zakelijke en systeem-documentatie, in het Nederlands en Engels

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier