Zaalverantwoordelijke (m/v)
TRIXXO
Leuven
18 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor ons team te versterken zijn we op zoek naar een zaalverantwoordelijke.

Je staat in voor het opnemen van de bestellingen, het opdienen en afruimen van de borden.

Serveren en bereiden van warme en koude dranken.Innen van betalingen.De Mise-en-Placeverrichten in de zaal en de bijkeuken.

Zaal voorbereiden voor de volgende dienst.Onthaal van de klanten, toewijzen van de tafels en aanbieden van de menukaart.Wijnkaart aanbieden en suggesties voorstellen bij het juiste gerecht.

Dekken en afruimen van de tafels.

Opvolgen van de bestellingen.

Inboeken van de reservaties.

Beantwoorden van de e-mails.

Regels en afspraken nakomen.Leervermogen hebben.Commercieel zijn.Flexibel( aanpassen aan veranderende omstandigheden).Zelfstandig maar ook in teamverband kunnen werken.

Profiel

Je hebt reeds ervaring en leert snel bij.Je bent stressbestendig.Je hebt een verzorgd voorkomen.Je hebt ervaring in de Horeca .Klantvriendelijk

Aanbod

We zijn geopend van woensdag tot en met zondag (12h00-15h00 en 17h30 - 22h00).Er wordt drank en 1 maaltijd voorzien ter plaatsen.

Werkkledij wordt ter beschikking gesteld.Woon-werkvergoeding.Loon is bespreekbaar naargelang ervaringVoltijds contract is mogelijk.

Je werkt 5 dagen en je ben er 2 thuis.Onmiddellijk beschikbaar.Weekend wekenSolliciteerShare onShare this...

FacebookLinkedinTwitteremailPinterest

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier