Vrachtwagenchauffeur : zeecontainers (pendel)
Accent
Sint-Gillis-Waas, BE
3 dagen geleden

Een onderneming die ooit startte als kleinfamiliebedrijf groeide uit tot een vaste waarde in deveevoedersector. Het hele proces van inname en aankoop van granentot op maat gemaakte voeders wordt dagelijks met passie tot standgebracht in hetbedrijf.

Functiebeschrijving

Dagelijksverzorg je het transport van zeecontainers tussen de Antwerpsehaven & het depot in Sint-Gillis-Waas. Deze containers zal jeook zelf lossen met een heftruck (bigbags op paletten).

Tussendoorzorg je er ook voor dat de lege containers gesorteerd worden enindien nodig help je ook de vrachtwagens laden en lossen.

Jewerkdag zal starten tussen 5u - 6u 's morgens zo'n 10-12 uur perdag. Daarnaast verzorg je ook alle administratie die bij dezetransporten komt kijken zoals bv het ingeven van de juisteTAR-codes.

Functie-eisen

 • Vooronze klant zoeken wij een chauffeur die zichzelf herkent inonderstaande omschrijving;
 • Je bent in het bezitvan een geldig rijbewijs CE met code 95.
 • Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste jekan een volledige opleiding krijgen.
 • Je kanjezelf vlot uitdrukken in het Nederlands.
 • Indien je in het bezit bent van eenheftruckattest is dit mooi meegenomen.
 • Je hebtgeen problemen met de flexibele uren van de transportwereld.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Tijdenshet sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raaden daad. Ons doel samen met jou de gepaste job vinden.

  Bij dezefirma bieden we een job optie vast met lonen volgens de barema'svan de transport. Daarnaast krijg je de kans om heel watverantwoordelijkheden op jou te nemen & een vaste waarde binnenhet bedrijf te zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier