Recruiter National Account Team Unique
Unique HQ-HR
Brussel, Brussel, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Unique, nice to meet you! Als ambitieus hr-bedrijf zoeken we een gedreven recruiter om ons team te versterken. Werken als recruiter

Als recruiter ben jij de onmisbare schakel tussen de kandidaten en je team. Je doet actief aan telefonische screening; in de zee van kandidaten ga jij op zoek naar dé geknipte match voor de key accounts van het national account team.

Samen met je collega’s bekijk je welke kandidaten wanneer op gesprek kunnen komen en met de eigenheid van onze nationale klanten in het achterhoofd, koppel je hen ook al aan de juiste vacature.

Hebben je collega’s het even druk? Geen probleem, naast de telefonische screening ben je bereid om regelmatig enkele gesprekken zelf te leiden.

Jouw Unique-DNA

Wij mikken steeds op de juiste cultural fit, en dat is voor onze eigen winkel niet anders. Weet jij je salestalent moeiteloos te verenigen met een betrokken aanpak?

Wij zoeken een recruiter met deze skills op zak.

 • Kandidaten zijn meer dan hun cv en dat begrijp je maar al te goed. Met een flinke portie mensenkennis weet jij hen meteen te doorgronden.
 • Je kan vlot met nieuwe computersystemen leren werken (iForce, Inflow, etc.)
 • Kandidaten opbellen, linken aan vacatures, frisse ideeën in de groep gooien Je zit niet stil en hebt oog voor nieuwe opportuniteiten.
 • Performance-driven en persoonlijk? Dat ben jij ten voeten uit! Je streeft klinkende resultaten na, maar plaatst het menselijke aspect steeds voorop.
 • Je hebt commerciële vaardigheden in de vingers : vol vertrouwen neem je de telefoon in e hand en trek je kandidaten over de streep.
 • Ervaring? Oprecht enthousiasme en de juiste attitude zijn veel belangrijker!
 • Tweetaligheid Frans en Nederlands is een must
 • What’s in it for you?

  Wij komen aan je ambities tegemoet met een mooi loonpakket, een prikkelend bonussysteem, maaltijdcheques en een groeps- en hospitalisatieverzekering.

  Daar bovenop geniet je van een sterk mobiliteitsbeleid. Een bedrijfswagen, een treinabonnement of fietsleasing? Alle mogelijkheden liggen op tafel.

  Je persoonlijke ontwikkeling staat hier met stip op één. Via opleidingen op locatie, met interessante e-learnings en training on the job stomen we je in enkele weken klaar tot recruiter.

  Van commerciële vaardigheden, tot sociale wetgeving : alles komt aan bod.

  Al na één jaar is er de mogelijkheid om door te groeien tot consultant. Om in een volgende fase jouw leiderschapscapaciteiten aan te scherpen.

  Ons hr-bedrijf bulkt van de doorgroeimogelijkheden! Maar liefst 80 % van onze managers is intern doorgegroeid. Als kers op de taart schenken we aandacht aan je mentale gezondheid, met een warm welzijnsbeleid en de mogelijkheid tot telewerken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier