IT traineeship voor pas afgestudeerde masters en niet-informatici
Bank J.Van Breda
Antwerpen, Belgium
3 uur geleden

Functie

Samen met een 60-tal collega’s in het IT-team werk je aan ons eigen ontwikkeld core-bankingsysteem. Het gaat zowel over het client / server-

luik als onze web- en mobiele applicaties.

Wat doen wij als team?

 • Wij maken en beheren de producten en diensten die onze bank aanbiedt zoals rekeningen, betalingsverkeer, beleggingen en kredieten inclusief de boekhouding en rapportering.
 • Wij ontwikkelen processen om te zorgen dat de backoffice afdelingen een goede en efficiënte service kunnen leveren aan onze commerciële collega’s en klanten.
 • Wij bouwen toepassingen om te zorgen dat onze commerciële collega’s de juiste tools hebben om hun klanten efficiënt op te volgen en hen het correcte advies te geven.
 • Wij bouwen toepassingen zodat klanten op een gebruiksvriendelijke manier mobiel of via de website kunnen bankieren en communiceren met onze bank.
 • Hoe werken wij?

  We hebben een doe-cultuur waarbij we pragmatisch en service gericht werken. We denken niet in hokjes. In ons team kan je zowel technisch als functioneel bezig zijn, neem je de project coördinatie in handen, breng je tijd door met de eindgebruikers om te peilen naar hun behoeften en breng je samen met hen de processen in kaart.

  Afhankelijk van je persoonlijke drive en ambitie kom je in een eerder backoffice of verkoopsondersteunend gericht team terecht.

  Profiel

 • Je hebt recent een Master diploma behaald en minder dan 5 jaar werkervaring;
 • Je bent kritisch, analytisch sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt interesse in technologie;
 • Gebruiksvriendelijkheid en klantentevredenheid primeren voor jou;
 • Je bent een teamspeler die individuele uitdagingen en verantwoordelijkheden durft aan te gaan en die de lat steeds hoger legt voor zichzelf;
 • En een dosis humor kan natuurlijk ook nooit kwaad.
 • Aanbod

  Wij werken met Microsoft technologie (.NET 4.5, C#, WPF, WCF) aangevuld met webtechnologie (MVC, React) en mobiele technologie (iOS en Android via Xamarin).

  Kies je voor Bank J.Van Breda & C , dan kies je voor een moderne en creatieve werkomgeving waar collegialiteit, eerlijkheid en respect centraal staan.

  Als medewerker krijg je de kans om veel verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan bij ons autonoom werken, waarbij je gecoacht wordt zodat je verder kan groeien.

  Onze medewerkers appreciëren bovendien het flexibel werken, de leuke après-werk activiteiten en dat we successen vieren.

  Bank J.Van Breda & C biedt je een competitief loonpakket met een bedrijfswagen, iPhone, maaltijdcheques en extralegale voordelen zoals een verzekering met hospitalisatie-

  en overlijdensdekking en een groepsverzekering. Bovendien geniet je mee van de groei van de bank doordat je kan instappen in ons aandelenoptieplan.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier