Mechanisch monteur werven - binnen en buitenland (M/V)
Over Ago
Eeklo
9 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant, een Belgische marktleider gespecialiseerd in zware staalconstructies zoals de bouw van bruggen, viaducten, sluisdeuren en staalskeletstructuren regio Eeklo, zijn we op zoek naar een mechanisch monteur op werven (binnen buitenland).

Het hoofddoel van je job is via technische tekeningen constructies samenstellen d.m.v. lassen en bouten. Je bevestigd de onderdelen op een vlotte manier aan een kraan om deze gemakkelijk te kunnen verplaatsen.

Je respecteert de veiligheidsnormen.

Vereisten

Je hebt bij voorkeur een diploma in een technische richting. Je hebt een streepje voor indien je ervaring hebt in lassen en opmeten.

Je kan technische plannen lezen en hebt geen hoogtevrees. Je bent bereid om de verplaatsing af te leggen naar werven binnen en buiten België.

Meestal blijf je een hele week ter plekke.

Talen

 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  De klant biedt een competitief salarispakket, met een aantal extralegale voordelen, in lijn met je toegevoegde waarde en potentieel.

  Je komt terecht in een technisch gevarieerde en technologisch uitdagende job in een boeiende werkomgeving.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier