Sales Advisor – Inbound (B2B)
Radius Payment Solutions
Belgium
5 dagen geleden

Sales Advisor Inbound (B2B) Full time Belgium Role overview

Sales Advisor - Inbound (B2B)

Radius Belgium maakt deel uit van de internationale groep Radius Payment Solutions. Wij bieden een marktleidend assortiment van producten en diensten onder de noemer Radius Fuel Solutions, Radius Telematics en Radius Connect onze nagelnieuwe telecomdivisie.

Technologisch, innovatief en resultaatgericht. Dat zijn onze sleutelwoorden. Als één van de snelst groeiende bedrijven in de sector, zijn we steeds op zoek naar nieuw talent.

En hier kom jij in beeld. Gebeten door sales? Eerste job? Of toch al enkele relevante jaren afgevinkt? Wij bieden je kansen om jezelf volop te ontwikkelen!

Herken je jezelf?

Je bent een verkoper die telkens weer grenzen wil verleggen, daarbij de lat hoog legt en de beste commerciële resultaten wil behalen.

Je gaat competitief te werk in een sales gedreven werkomgeving. Dankzij jouw inlevingsvermogen en positieve ingesteldheid win je vlotjes het vertrouwen van klanten, ontdek je snel hun behoeften en kan je hen de gepaste tankkaartoplossing voorstellen.

Je loopt over van energie en maakt met plezier deel uit van een gedreven sales team.

Hoe ziet jouw dag eruit?

8h30 stipt. Met jouw koffie in de hand stoom je jezelf klaar om jou de targets en objectieven meester te maken :

 • Je neemt jouw headset bij de hand en start met jouw dagelijkse warme prospectie voor de verdere uitbereiding van de B2B klantenportefeuille
 • Prospecten overtuig je van de producten door jouw onderhandeling-skills in de strijd te gooien
 • Het verkoopgesprek staaf je met jouw gepersonaliseerde offertes op maat
 • Je jaagt openstaande offertes naarstig na en je staat in voor de administratieve opvolging
 • Getekende offertes klasseer je op WIN met je grootste glimlach
 • Je overtuigd prospecten ervan om te kiezen voor een totaaloplossing bij ons en je beveelt de andere teams warm aan bij nieuwe klanten
 • 17h. (Op vrijdag om 16h). Je zwaait je collega’s gezwind uit voor het aanstormend weekend of je blijft nog even hangen op kantoor voor onze bureaustoelenrace of themafeest, georganiseerd door onze eigenste FunTeam!

  Wat kan je van ons verwachten?

  Hallo! Bonjour! Hi! Met Radius Belgium teken je voor een ambitieuze internationale groep, maar in een knusse en familiale omgeving.

  Gebeten door resultaten én gedreven door mensen. Dat is waar wij voor staan. Vanuit het gloednieuwe kantoor met prachtig uitzicht, verwelkomen we je graag in het groene hart van de Vlaamse Ardennen (filevrije omgeving).

  Je komt terecht in een dynamische en high demanding omgeving met veel jobvrijheid waar groepsdynamiek en teamspirit centraal staan.

  Bij jouw opstart geniet je van een uitgebreid opleidingstraject om jouw takenpakket optimaal te kunnen uitvoeren.

  Daarbovenop ontvang je :

 • Onmiddellijk een vast contract
 • Aantrekkelijk verloningspakket met vaste en variabele verloningselementen, op maat van jouw ervaring en competenties, aangevuld met extralegale voordelen
 • BFC helpt je op weg. Je komt terecht in een continue leeromgeving waarin je jezelf verder kan ontwikkelen
 • Doorgroeimogelijkheden op internationaal niveau
 • Getriggerd om te solliciteren? Wij zijn alvast erg benieuwd naar jouw beweegredenen en nodigen je van harte uit om te reageren via job tankkaart.

  be Voor verdere vragen inzake de vacature kan je terecht bij Alison Delecluse HR Officer (+32 476 65 35 55)

  Department Telecom Sales Contract type Permanent Hours Monday - Friday Salary *Competitive Share this job Linkedin Twitter Facebook Powered by Click here for cookies!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier