Mecanicien (m/v)
Konvert Interim Tessenderlo
Ham, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een bandencentrale in de regio Ham zoeken wij een gemotiveerde mecanicien. Je zal instaan het uitvoeren van een groot en klein onderhoud van diverse voertuigen.

Het is een noodzaak dat u ervaring heeft al mecanicien. Je hebt geen probleem om u flexibel op te stellen in werkuren. Je werkt van dinsdag tot zaterdag.

Heb je interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

Aanbod

Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, .

 • De werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en de kritieke punten (slijtage, smering, .
 • controleren. Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, .
 • Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, .
 • of de onderhoudshistoriek. Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... Werken in een groeiende onderneming
 • Vereiste kwalificaties

  Eerste ervaring is noodzakelijk Je werkt van dinsdag tot zaterdag

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier