HR Talent Officer (Retail, Mechelen)
Dixon HR Solutions
Antwerp, Mechelen, Belgium
5 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

Deze partner is een wereldleider op het gebied van optiek en zet zich in om superieure, hoogwaardige en betaalbare oogzorg te leveren aan steeds meer mensen over de hele wereld.

Met aan de kern professionele, toegewijde en innovatieve medewerkers zoeken ze hun wereldwijde aanwezigheid verder uit te breiden wereldwijd.

Ter ondersteuning van dit ambitieus groeiverhaal, zoeken we vandaag mee naar een Talent Officer. De ideale opportuniteit voor een expert in soft HR, met hoge dosis mensenkennis en operationele daadkracht.

Ben jij een enabler van talent? Gepassioneerd door het ontwikkelen van mens en organisatie? Enthousiast over het adviseren en ondersteunen van interne stakeholders?

Maak je graag het verschil in een bedrijf getekend door hoge kwaliteit, toegankelijkheid en expertise? Dan ben jij de Talent Officer die wij zoeken.

Je vervult een 3-koppig HR team en deelt met hen het enthousiasme en plezier om anderen te laten groeien. Als Talent Officer is jouw verantwoordelijkheid drieledig : Rekrutering en selectie : Je zoekt naar de juiste man op de juiste plek en neemt het rekruteringsproces van AZ in handen : van intake, publicatie, telefonische screenings, eerste interview tot aan het offer.

Je bent de goto person van begin tot eind. Internal mobility : Je geeft collega’s de kans om zich kandidaat te snellen op openstaande vacatures, organiseert assessments en gesprekken en zorgt voor een soepele transitie en interne opvolging.

Je volgt actief de tendensen op de arbeidsmarkt op, bepaalt onze doelgroepen en zoekt naar nieuwe en / of creatieve manieren om kandidaten aan te trekken.

HR Administratie : Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het wagenpark. Je maakt arbeidscontracten op en staat in voor de opmaak van addenda.

HR Advies : Je adviseert en ondersteunt leidinggevenden op het gebied van instroom met betrekking tot contracten, verloning en algemene HRvraagstukken.

Bachelor op zak binnen een relevante richting of gelijkwaardig door ervaring Je komt tot je recht binnen een teamverband en je bent sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties Vanuit je maturiteit en professionalisme kan je op een diplomatische manier advies verlenen Een dynamische, correcte en no nonsense houding die snel vertrouwen opwekt Uitstekende communicatieskills in zowel NL en FR Je krijgt de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken.

Je komt terecht in een aangename werkomgeving met informele bedrij... Detailhandel, Nederlands, Frans, Recht Originele vacature is te vinden op StepStone.

be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.

be! Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! https : / / bit.

ly / 2jPYsZC For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be! La version originale de cette offre d’emploi est disponible sur stepstone.

be Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier