Java Solution Architect
Smals
Saint-Gilles, Brussels, Belgium
il y a 5j
source : Jobat

Meer dan 2000 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid.

Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken.

Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen.

Handig? Jazeker, en uitdagend ook. Functieomschrijving Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen en bewaken van de architecturale, functionele en technische concepten.

In dit kader definieer je en onderhoud je de architecturale plannen, zet je sterk in op hergebruik en stel je de ontwikkelingsstandaarden en het algemeen technisch kader op.

Je waakt over de toepassing van de IT-governanceregels betreffende het schrijven van software die bij de projectteams optimaal dienen geïntegreerd te worden.

Je verleent hierbij advies aan projectleiders en analisten. Tevens coach je de Java-ontwikkelaars.

Je neemt deel aan de ontwikkeling van een strategische architecturale visie voor ICT en werkt nauw samen met de enterprise architect.

Profiel Je beschikt over een universitair diploma. Je hebt minstens 8 jaar ervaring als Architect of Lead Developer in een client / server en een web-based Java-omgeving (Java, JavaScript, TypeScript, Spring Boot, HTML5, CSS, Angular, jQuery, SQL, ).

Bovendien heb je 5 jaar ervaring met cloudgebaseerde systemen (Docker, Openshift, Kubernetes, ).

Je bent goed vertrouwd met de concepten CI / CD , Application Lifecycle Management , Test Driven Development en "DevOps".

Tevens heb je een uitstekende kennis opgebouwd in component based development en service oriented architectuur.

Je hebt ervaring met modelleringstools (Enterprise Architect, Visio, UML), design patterns en met de referentiemodellen voor architecturen zoals TOGAF.

Je beschikt tot slot ook over een brede achtergrond, met kennis en ervaring op vlak van infrastructuur (netwerk, servers, databases, ), ICT-veiligheid (firewall, proxy, reverse proxy, ) en projectmanagement.

Je bent creatief en gepassioneerd, brengt vernieuwende ideeën aan en breidt graag je kennis uit met nieuwe inzichten. Je hebt een zeer goede kennis van de IT-markttrends en volgt de evoluties op de voet.

Je werkt zelfstandig en onderneemt de nodige stappen om resultaten te boeken. Tegelijk ben je overtuigend en communicatief en werk je zeer graag in teamverband.

Je bent flexibel en stressbestendig. Aanbod Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving.

Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Signaler cette offre d'emploi
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature