INGENIEUR PROTOTYPES REGIO AARTSELAAR
People 4 Projects bvba
Antwerpen, Antwerp, BE
3 dagen geleden
source : Monster

P4P zoekt een Ingenieur Prototypes regio Aartselaar. FUNCTIEBESCHRIJVING : Als Ingenieur Prototypes ga je samen met je eigen alsook andere engineering teams op zoek naar methodes en oplossingen om prototype machines te bouwen en te evalueren, dit samen met je technieker.

Testen’ is een brede beschrijving van een grondige kritische analyse en interactief proces van verbeteringen die door de testingenieur’ begeleid en ontwikkelt wordt.

Realiseren van testopstellingen, in overleg met ontwerpers en projectteamleden. Beheren van specifieke testopstellingen en veiligheid rond de opstelling.

Uitvoeren van diverse functionele testen en metingen op de prototypes. Evalueren, analyseren en rapporteren van testresultaten.

Plannen en organiseren voorziene testen. Suggereren en uitwerken van verbeteringen op vlak van performance, kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Samenwerken met de elektromechaniekers (fitters). Hen ondersteunen door het geven van opdrachten en instructies. Hen opleiden en begeleiden in het leerproces.

Dit tijdens de assemblage van het testobject, de opbouw van de testopstelling, het aanbrengen van de meetpunten, etc. Rapporteren aan de Teamleider Engineering.

UW PROFIEL : Master diploma (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur) Elektromechanica, Mechanica, Werktuigkunde, ... bij voorkeur eerste werkervaring binnen een productieomgeving.

Vloeiend in het Nederlands en Engels. AANBOD : Een vast contract van onbepaalde duur Een boeiende en uitdagende job bij een internationaal bedrijf waar je de nodige ondersteuning krijgt Opleidingsmogelijkheden Aantrekkelijk loonpakket CONTACT : Peter Weyns, peter.

weyns p4p.be Mobile : +32491869950 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Ingenieur Prototype, Project Engineer, Test Engineer, Test Ingenieur, Production Engineer, Projectingenieur, Manufacturing Engineer, Industrieel Ingenieur, Burgerlijk Ingenieur, Master Elektromechanica, Werktuigkunde, Mechanica, Antwerpen, Mechelen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier