tijdelijke customer service medewerk(st)er (ft of pt)
Randstad
Lokeren, Oost-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

In deze veelzijdige functie ben jij de spil tussen de klanten en de organisatie. Jij zorgt ervoor dat orders correct verwerkt worden en de wensen van de klant op de juiste manier vertaald worden.

Je informeert over artikel-, prijs- en voorraadinformatie, adviseert klanten over producten en zorgt voor passende oplossingen in geval van klachten of problemen.

Ook transportplanning zal tot jouw takenpakket behoren. Je zal in nauw contact staan met transportfirma's om de exportflow optimaal te laten verlopen.

qualification

 • Je hebt een goede kennis van de Franse en Engelse taal en dit zowel gesproken als geschreven.-Je behaalde een Bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt een goede kennis van Excel.-Je bent klangericht.-Ervaring met transport-en exportadministratie is een must. -Bij een voltijdse tewerkstelling werk je in een 40-urenweek aangevuld met 12 betaalde ADV-dagen, MC's, hospitalisatie-en groepsverzekering.
 • Deeltijdse tewerkstelling is ook mogelijk.-Je komt terecht in een team van 10 medewerkers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier