Analyst SAP
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Colruyt Group draagt vakmanschap hoog in het vaandel. Als SAP-consultant zet je de wensen van je interne partners vakkundig om naar oplossingen voor de optimalisatie van processen, werkmethodes en IT-systemen.

Je gaat aan de slag bij de IT-afdeling die de businessprocessen, informatiestromen en ICT-systemen binnen heel Colruyt Group optimaliseert.

Hierdoor kan je jouw talenten als analist in verschillende domeinen inzetten : finance, retail, technics, immo

Je bouwt sterke partnerrelaties op met je interne partners. Je gaat met hen in dialoog over hun wensen en noden en komt zo samen tot de essentie.

Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor.

Via een vakkundige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je ontwerpt, test en documenteert de nieuwe situatie.

Als een echte dienstverlener voorzie je niet alleen de nodige functionele ondersteuning voor de gebruikers, maar ook voldoende documentatie om de oplossing efficiënt en duurzaam toe te passen.

Tijdens de implementatie blijf je het aanspreekpunt voor advies en begeleiding.

Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en zelf prioriteiten kunnen stellen zijn een must. Het leukste aspect van je job is de uitdaging : je wordt geconfronteerd met een probleem en je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden voor je partner.

Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, soms ook in onze regionale kantoren in Haasrode of Deinze.

 • Opleiding en ervaring Je hebt een bachelor- of masterdiploma of gelijkwaardige ervaring. Je hebt kennis van en ervaring met de configuratie van SAP FICO.
 • Talenkennis Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels, zodat je met al je collega’s vlot kan samenwerken.
 • Kritisch en analytisch vermogen Je kan essentie van details onderscheiden, zodat je meteen de echte knelpunten en opportuniteiten herkent.
 • Planningskills Je bent sterk in plannen en organiseren en kan zelfstandig projecten realiseren.
 • Enthousiasme Je bent betrokken, assertief en overtuigend : je kan vergaderingen en werkgroepen in goede banen leiden, presentaties geven enz.
 • Bij je gesprekspartners weet je de juiste snaar te raken, zodat je hen warm kan maken. Je manier van communiceren inspireert mensen.

 • Resultaatgerichtheid Colruyt Group is een organisatie die constant in beweging is. Je gaat goed om met veranderende omstandigheden en vindt het een uitdaging om altijd de geschikte oplossing te vinden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier