Online marketing coordinator
Accent
Oost-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Als online marketing coördinator is het jouw doel om onze visibiliteit en die van onze klanten op social media te vergroten.

Dit doe je door middel van het coördineren van lopende marketing projecten en het lanceren van nieuwe projecten. Je stelt nieuwsbrieven en mailings op leest teksten na voor de website brochures en flyers.

Daarnaast zorg je voor een optimale en rendabele lancering van Facebook & Instagram campagnes en ben je perfect op de hoogte van SEO en SEA regels.

Budgetbeheer controle mediabuying en planning zijn taken die absoluut tot jouw verantwoordelijkheid worden gerekend. Ook het bewaken en vernieuwen van de huisstijl behoort tot jouw takenpakket.

Indien de tijd het toelaat kan je op termijn ook ter plaatse bij de klant gaan om hen te adviseren in social media campagnes en het gebruik ervan.

Naast een gedreven leergierig en dynamisch persoon ben je iemand met een 5tal jaar ervaring in een soort gelijke functie.

Je bent creatief en raakt gemotiveerd door uitdagingen en deadlines. Tevens ben je een persoon die ook een kritische blik kan en durft te werpen je stelt zaken in vraag om te kunnen verbeteren.

Je kan perfect werken volgens SEO / SEA regels en hebt kennis van Mailchimp Google Analytics en Social Media in het algemeen.

Naast een perfecte kennis van het Nederlands zowel geschreven als gesproken beheers je de Frans taal ook zeer vlot. Ervaring of kennis van grafische programma's is een groot pluspunt alsook het gebruik van onder andere Adobe programma's en Photoshop.

Je hebt niet alleen interesse in software maar ook de retailwereld is voor jou bekend terrein. Je kan je heel makkelijk verplaatsen in de programmeurs en ontwikkelaars maar denkt tegelijkertijd ook aan de eindgebruiker en doelgroep.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier