Combi analist / PE SMC
Experis Belgium
Antwerpen, Antwerpen, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Word jij onze nieuwe ambassadeur?

Experis Life Science is gespecialiseerd in de ondersteuning van pharma & biotech bedrijven in hun dagelijks uitdagingen.

Vandaar onze interesse in experts zoals jij om ons team te verstreken.

Laten we samen kijken naar jouw eerste challenge bij ons?

Combi analist / PE SMC

Onze partner innoveert om behandelingen tot bij de patiënt te brengen die hun leven significant verbeteren. Samen met de overheid en andere gezondheidspartners, werken ze aan een kwaliteitsvolle , betaalbare en toegankelijke gezondheidszorg .

Binnen product support zijn we op zoek naar een persoon die zowel taken van project ingenieur als analist op zich zal nemen.

De groep SMC is opgedeeld in 2 teams, waar de focus ofwel ligt op routineuze equipment (equipment die om de 6 maanden of jaarlijks moet gecontroleerd worden) of project equipment (nieuwe equipment die voor de eerste keer zal gebruikt worden en dus getest moet worden voordat ze up & run is).

Specifiek zoeken we iemand die voor meerdere cleaning production assessments zal ingezet worden. De persoon zal met volgende equipment in aanraking komen : VHP, autoclaaf, SIP (steam in place), ...

Algemene taken :

 • Plannen & documenteren van de projecten
 • Uitvoeren van sterilisatie validatie projecten
 • Validatie protocols afleveren
 • Rapporten opmaken (validatiecases)
 • Testen plannen en opvolgen (inhibitoren plaatsen)
 • Rondgang in productie (inplannen met supervisors en operatoren)
 • Wie ben je ?

  Je beschikt over een minimum bachelor diploma met stevige ervaring of een master (biomedisch, bio ingenieur, labo, chemie, biochemie).

  Je hebt reeds ervaring met documentatie (QA) en contact met productie (feeling met operatoren) is een pluspunt. Je beheerst de talen zowel mondeling als schriftelijk : Nederlands en Engels .

  Je bent een team player , communicatief s terk (communicatie met productie afdelingen, supervisors, operatoren). Flexibiliteit is van belang (flexibele werkuren (vroeger opstarten en later komen / blijven - shiften indien nodig (vroeg / late).

  Je hebt een analytisch geest (grafieken kunnen maken bij rapporten), Time management (respect voor timing, verwittigen als er vertragingen zullen zijn, deadlines respecteren, .

 • Je kan werken in duo (om testen af te nemen)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier