Technieker meterwerken
Accent
Hulshout, BE
3 dagen geleden

Onze klant is sinds 1989 een specialist opvlak van energie- en nutsvoorzieningen. In opdracht van de grotenutsmaatschappijen brengen ze al 25 jaar gas, elektriciteit,telefonie, televisie en internet tot in de woning en plaatsen ze demeterinstallatie en de regelapparatuur.

Daarnaast volgen ze degroene-energiesector op de voet. Onze klant plaatst sinds 2007zonnepanelen, zonneboilers, spouwmuurisolatie, dakisolatie,cv-ketels, warmtepompen en installeert elektrischeoplaadpunten.

Functiebeschrijving

 • Jestaat in voor het werk bij particulieren, klantencontact is hierdus zeer belangrijk
 • Je staat in voor defoutopsporingen van meters zoals bv budgetmeters
 • Vanaf 2021 zal iedere meter gedigitaliseerddienen te worden, ook dit zal tot jouw takenpakket behoren.
 • Bovendien zal je tewerkgesteld worden overgansBelgi .

  Functie-eisen

  Onzeklant biedt een kmo sfeer waar u geen nummer bent maar deeluitmaakt van een vooruitstrevend team in een steeds evoluerendesector.

  Nieuwe uitdagingen schrikken u dan ook niet af. Competitiefloon en extralegale voordelen. Wie zoeken we? Iemand met een sterkeelektrische achtergrond, liefst met een basis computerkennis.

  Draagje veiligheid nauw aan het hart? Wij ook! Je werkt graag in teammaar kan ook goed zelfstandig aan de slag. Bovendien ben je in hetbezit van een rijbewijs B en eigen wagen.

  Onze klant is van meningdat humor en teamspirit een zeer belangrijk aspect is, voel je jehier in thuis? Ook klantencontact staat op nummer 1 dus een vlottemaar correcte babbel is hier zeker op z'n plaats.

  Ben je in hetbezit van een VCA attest? Dit is eenplus!

  Arbeidsvoorwaarden

  Wijbieden u een voltijdse boeiende en afwisselende waar de ene dagzelden op de andere zal lijken. Als groeiende onderneming bieden wejou veel ontplooiingskansen en groeimogelijkheden en dat in eenleuke werksfeer.

  Je krijgt ook de nodige opleidingen enondersteuning zodat je jouw job perfect kunt uitvoeren Bij ditalles krijg je ook nog een competitief loon naar gelangervaring.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier