Team member OKay Knesselare
Colruyt Group
Knesselare, Oost-Vlaanderen, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen.

Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt.

Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan.

Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren!

Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak.

Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend.

Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

Samenwerken

Een winkel uitbaten is teamwerk. Jouw talenten passen perfect bij die van je collega's, je kunt steeds op hen rekenen. Dat is trouwens goed voor de sfeer ook.

Initiatief nemen

Naast vaste takenlijsten en procedures krijg je de nodige vrijheid om zelf te bepalen wat moet gebeuren. En dat doe je dan ook gewoon.

Flexibiliteit

Klanten winkelen op wisselende tijdstippen; ’s ochtends, ’s avonds, tijdens werkdagen en in het weekend. Je begint vaak al om 7 u.

s ochtends. Avondwerk, weekendwerk en variërende uurroosters maken deel uit van je leven.

Klantgerichtheid

Je bouwt gaandeweg een hechte relatie op met je klanten. Zo weet je steeds precies wat ze nodig hebben.

Een goede fysieke conditie

Je legt behoorlijk wat meters af op een dag en tilt veel dozen en kratten. Een sportieve instelling hoort er gewoon bij.

Zekerheid

OKay maakt deel uit van Colruyt Group, een stabiele en groeiende familie van bedrijven.

Groeikansen

Onze store managers startten hun opleiding allemaal op de winkelvloer. Wie het in zich heeft om op termijn door te groeien, kan later ook een stapje hogerop zetten.

Aantrekkelijk loon

Bovenop een mooi nettoloon krijg je extralegale voordelen zoals winstparticipatie en een hospitalisatieverzekering, om er maar enkele te noemen.

Ruimte voor jezelf

Bij Colruyt Group werken bijna 30.000 mensen. En toch zijn we geen nummers. Jij krijgt hier de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, en de vrijheid om initiatief te nemen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier