Ziekenhuisapotheker
AZ Delta
Brugsesteenweg 90, 8800 Roeselare, Bélgica
2 dagen geleden

De functie

De hoofdtaak van de functie houdt in dat u de klinische studies en de bijhorende protocollen actief opvolgt en evalueert in het kader van de Europese clinical trial regelgeving.

Daarnaast bent u permanent lid van de commissie medische ethiek. U woont ook samen met de voorzitter de maandelijkse vergaderingen in diverse werkgroepen en comités bij (bv. FAGG).

Aanvullend wordt u ingezet op de ziekenhuisapotheek. Daarbij maakt u deel uit van een team van 70 medewerkers, onder wie 20 ziekenhuisapothekers.

U bent mee verantwoordelijk voor de dagelijkse opvolging en controle van de verschillende apotheekactiviteiten en werkt actief mee aan het optimaliseren van de kwaliteit van de ziekenhuisapotheek.

U staat in voor de distributie van geneesmiddelen : valideren, controleren, balie,

U adviseert artsen, verpleegkundigen en patiënten inzake medicatiegebruik, -veiligheid en beleid en materiaalgebruik met het oog op een verhoogde patiëntveiligheid en helpt zo mee de klinische farmacie verder uit te bouwen binnen AZ Delta.

Uw profiel

 • U behaalde het masterdiploma van (ziekenhuis)apotheker.
 • Ervaring met klinische studies is een pluspunt.
 • U hebt grondige kennis van klinische farmacologie.
 • U werkt nauwkeurig en bent sterk in organiseren.
 • U werkt vlot samen met collega’s en kan goed communiceren op verschillende niveaus.
 • U bent flexibel en bereid om op verschillende campussen van AZ Delta te werken.
 • U bent zeer vlot in het Engels en kan goed overweg met de courante MS-Officetoepassingen.
 • Aanbod

  Wij bieden een uitdagende job in een ziekenhuis in volle expansie. Het betreft een voltijdse functie voor onbepaalde duur.

  U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur, waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd. U kan rekenen op een competitief salaris, afgestemd op de verantwoordelijkheden binnen de functie en uw ervaring.

  Dit alles wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, woon-werkvergoeding en een gsm.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier