Graduate Position: Java Developer - Bachelor (startbaanovereenkomst)
SPF Finances - FOD Financiën
Bruxelles
5 dagen geleden
source : Student.Be

Wij zoeken Java Developers die zin hebben om de handen uit de mouwen te steken en mee te werken aan de ontwikkeling van applicaties en projecten die een brede maatschappelijke rol vervullen.

Bij ons krijgt talent alle kansen om nieuwe dingen te proberen en bij te leren.

 • Je draagt bij aan het ontwerpen en het ontwikkelen van informaticatoepassingen op basis van voorafgaandelijke functionele en technische analyses.
 • Je verzekert de opvolging en de ontwikkeling van de kwaliteit van JAVA programma’s in een multi-user omgeving, met een hoge beschikbaarheid en zichtbaarheid.
 • Je volgt de technologische ontwikkelingen en je verleent technische adviezen binnen jouw specifiek kennisdomein door mogelijke aanpassingen aan projecten voor te stellen.
 • Je analyseert de behoeften van de gebruikers, al dan niet in samenwerking met de functionele analisten.
 • Je komt tegemoet aan de verwachtingen en technische specificaties van de gebruikers, rekening houdende met de haalbaarheid en de regels binnen de administratie.
 • Je stelt de technische documentatie op.
 • Je staat mee in voor het onderhoud van de toepassingen om ze te verbeteren of aan te passen aan de evolutie van de hard- en software.
 • Je levert een adequate technische ondersteuning.
 • Je geeft ondersteuning / coaching aan collega’s.
 • Meer info over de jobinhoud?

  Er is 1 plaats bij Service Delivery, dat deel uitmaakt van de Stafdienst Informatie en CommunicatieTechnologie (ICT) van de FOD Financiën (Koning Albert II-laan 33 1030 Brussel.

  De Service Delivery verzekert de levering van diensten (applicaties) end-to-end met de verschillende business van de FOD.

  In samenwerking met de algemene administratie of de stafdienst, bepaalt het er de functionele noden van, identificeert het nieuwe diensten die de business nodig heeft en verbetert het bestaande diensten.

  Het is er ook om de kwaliteit en de continuïteit van aangeboden diensten te verzekeren.

  Dit omvat het ontwerp, de creatie, de wijziging en het onderhoud van application services, in lijn met de Business ontwikkeling van haar klanten.

  Steunend op een intern of gemengd IT-team, heeft het als taak IT-diensten te ontwikkelen, ze betrouwbaar en efficiënt te maken door ervoor te zorgen om ze permanente te verbeteren, in overeenstemming met de Business en binnen de grenzen van de toegekende budgetten.

  Zijn taken houden een permanente opvolging in van de diensten waarvan het de verantwoordelijkheid draagt, met een focus op de klanttevredenheid (IT of business).

  Kleine multidisciplinaire agile teams zijn verantwoordelijk voor het analyseren, ontwerpen, ontwikkelen, testen, documenteren, en onderhouden van de programma's, systemen en databanken teneinde het beheer van de administratie te vergemakkelijken en te optimaliseren.

  De Stafdienst ICT staat in voor het verschaffen van een informatiesysteem aan de lijndiensten dat hen in staat moet stellen hun strategische doelstellingen te verwezenlijken.

  Voor het behalen van deze doelstellingen stelt de business aan het informatiesysteem in meer of mindere mate vereisten volgens een aantal criteria : doelmatigheid, efficiëntie, vertrouwelijkheid, integriteit, beschikbaarheid, conformiteit, betrouwbaarheid.

  De Stafdienst ICT verzekert een doelmatige ICT ondersteuning voor alle diensten van de FOD Financiën :

  Dit omvat het verwerven en het verzekeren van de beschikbaarheid van infrastructuur, gaande van bureauticamaterieel en randapparatuur over telecommunicatie tot en met serverplatformen

  Het omhelst het verwerven en beschikbaar stellen van aangepaste software, gaande van typische bureauticatoepassingen over generieke software tot en met specifieke bedrijfstoepassingen

  Het is de verantwoordelijkheid van de Stafdienst Informatie- en Communicatietechnologie om de ICT standaarden en fundamenten te definiëren, uit te bouwen en het respecteren ervan te bewaken.

  De FOD Financiën beheert de middelen om aan de collectieve noden van onze samenleving te voldoen. Dat wil zeggen : dankzij ons werk kunnen mensen erop vertrouwen dat belastingen, rechten en taksen op een correcte en rechtvaardige manier worden geïnd.

  Bovendien zorgen we ervoor dat middelen efficiënt worden verdeeld om dat te realiseren waarvan iedereen in onze samenleving gebruik maakt : infrastructuur, sociale voorzieningen ed.

  In de grote en diverse organisatie die de FOD Financiën is, zijn het onze medewerkers, gemotiveerde en competente mensen, die het verschil maken.

  Hun talenten zetten ze dagelijks in om bij te dragen tot de doelstellingen. Gedreven gaan ze ervoor om integer, dienstbaar en correct hun opdrachten te vervullen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier