Projectleider Bouw regio Antwerpen
People 4 Projects bvba
Antwerpen, Antwerp, BE
5 uur geleden
source : Monster
 • Voor een gerenommeerd bouwbedrijf klasse 8 zijn we momenteel op zoek naar een Projectleider Bouw (m / v) Functiebeschrijving : Als Projectleider Bouw ben je verantwoordelijk voor het geheel van de uitvoering een project vanaf de ondertekening van het contract tot aan de oplevering.
 • Je takenpakket bestaat uit : De leiding van een project vanaf de ondertekening van het contract : aansturen van projectmedewerkers, leveranciers en onderaannemers.

  Contractonderhandelingen en -management van leveranciers- en onderaannemingscontracten met respect voor de aankoopprocedures en het budget.

  Opmaken van het veiligheidsplan en doen respecteren van de uitvoering ervan door alle werfgebonden interne en externe partijen.

  Opstellen van de uitvoeringsplanning en het doen respecteren hiervan door alle werfgebonden partijen. Leiden van de werfvergaderingen, contacten met bouwheren, architecten en studiebureau’s.

  Opstellen van vorderingsstaten, verrekeningen en facturen naar de bouwheer toe. Toezien op de naleving van toepasselijke wetgeving op het gebied van meldingen en milieu.

  Financieel opvolgen van het werfbudget en maandelijkse rapportering hierover volgens het bedrijfseigen systeem. Toezicht op uitvoering van het zorgsysteem.

  Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Uitvoering. Uw profiel : Je bent in het bezit van een diploma Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde, Ingenieur-Architect, Industrieel iIgenieur Bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring en je hebt minimum 5 jaar relevante ervaring.

  Als Projectleider is een certificaat VOL-VCA een troef. Je bent Nederlands- of Franstalig met kennis de andere landstaal.

  Je kan vlot overweg met courante Office-programma’s en database tools. Door out of the box te denken ben je in staat om patronen te doorbreken en processen te verbeteren, want jij bent oplossingsgericht.

  Hoe complex taken ook zijn, jij krijgt ze steeds efficiënt georganiseerd. Dankzij je proactieve houding en je nauwkeurige manier van werken denk je steeds vooruit, met het resultaat duidelijk in het vizier.

  Aanbod : Onze klant biedt je een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen! Als projectleider kan je rekenen op een boeiende, uitdagende functie binnen een aangenaam, professioneel bedrijf dat toonaangevend is in zijn sector.

  Je kan deel uitmaken van een bedrijf dat bijzondere gebouwen bouwt. Trefwoorden : Projectleider Bouw, Burgerlijk Ingenieur Bouw, Industrieel Ingenieur Bouwkunde, Master, Antwerpen, Mechelen Contact : peter.weyns p4p.be - 0491 86 99 50

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier