hulpboekhouder
Randstad
Wortegem-Petegem
3 dagen geleden

job description

Heb je altijd al graag willen werken in een voedingsbedrijf dicht bij huis? Ben je op zoek naar een cijfermatige functie met voldoende verantwoordelijkheid?

Ben je bovendien nauwkeurig en resultaatgericht ingesteld? Dan ben jij de geschikte accountant voor deze functie.Jouw takenpakket : Als hulpboekhouder is jouw voornaamste taak het inboeken van facturen in het ERP systeem.

Daarnaast sta je in voor de kwartaalafsluitingen en de BTW-aangifte. Je verzorgt de loonboekingen en je doet de intrastat aangifte.

qualification

Professionele Bachelor bedrijfsmanagementHBO5 - Hoger Beroepsonderwijs Handelswetenschappen en bedrijfskunde Je bent in het bezit van een bachelordiploma in een administratieve richting (management assistant, kmo management, .

 • of gelijkwaardig door ervaring. Schoolverlaters komen ook in aanmerking. Je hebt een goede kennis van MS office en leert snel bedrijfseigen programma's aan.
 • Je bent cijfermatig ingesteld. Je weet van aanpakken, bent dynamisch en heel gemotiveerd. Kennis van Frans is een pluspunt.

  Dit bedrijf biedt je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Tegelijk kan je meewerken aan de groei van het bedrijf.

  De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich. Ze bieden een contract van onbepaalde duur, een aangename werksfeer en een verloning aangepast aan inzet en capaciteiten.

  De groep biedt ook verscheidene doorgroeimogelijkheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier