4 Transversale opleiders
SPF Finances - FOD Financiën
Bruxelles
4 dagen geleden
source : Student.be

Je zal instaan voor het ontwikkelen en het geven van opleidingen over transversale materies. Je ontwikkelt vanuit een pedagogisch oogpunt, opleidingen / opleidingsacties en didactisch materiaal dat beantwoordt aan de noden van de organisatie gekoppeld aan de pedagogische en professionele doelstellingen van de opleiding.

Je bent verantwoordelijk voor de praktische organisatie en het beheer van jouw opleidingen. Je werkt actief mee aan de vernieuwing, de diversifiëring en de uitbreiding van het opleidingsaanbod van de Academie.

Je zoekt continu naar de laatste ontwikkelingen voor het beheer van opleidingen en denkt actief mee over de nieuwe technologieën die het lesgeven dynamiseren.

Je beheert je eigen opleidingsagenda (bijvoorbeeld het inplannen van opleidingen dient 3 tot 6 maanden op voorhand te gebeuren, wijzigingen moeten tijdig doorgegeven worden, een vervanger zoeken wanneer je zelf de opleiding niet kan geven).

Je evalueert en stuurt de opleidingen bij die onder jouw verantwoordelijkheid vallen op basis van de input van de deelnemers.

Je zorgt voor een actieve kennisoverdracht binnen het team. Je houdt jezelf geïnformeerd over de evoluties in jouw expertisedomein die bestaan bij andere organisaties en draagt bij tot een verdere optimalisatie van het transversaal opleidingsaanbod.

Je organiseert opleidingsacties voor verschillende doelgroepen binnen de FOD Financiën (bijvoorbeeld de behoeften en doelstellingen van opleidingen analyseren, het aanbod analyseren en voorstellen doen qua mogelijke opleidingsmodules).

Bij de uitoefening van deze functie kom je mogelijk in contact met het publiek.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier