CUSTOMER SERVICE (NL/FR) MET VAST CONTRACT
Manpower
Pittem, West-Vlaanderen, BE
6 uur geleden
source : Jobat

Als Customer Service medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van klanten met vragen rond hun bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning aan de verkopers en behandelt en verwerkt bestellingen.

Ook de verdeling van documentatie, het in orde brengen van facturen en het telefonisch contact met klanten en leveranciers maken deel uit van jouw takenpakket.

Je bent een echte "communicator" en geniet ervan om commerciële gespreken met klanten af te handelen. Je bent dynamisch ingesteld en gemotiveerd om bepaalde doelstellingen te behalen.

Je bent klantgericht en behandelt elk gesprek met een glimlach. Bij voorkeur behaalde je een Bachelor-diploma of sta je gelijk door voorafgaande ervaring.

Beheer je daarenboven vlot het Nederlands en Frans?

Dan is deze job met gevarieerd takenpakker zeker interessant voor jou!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier