laborant materiaalkarakterisatie
Randstad
Zelzate, Oost-Vlaanderen
2 dagen geleden

job description

De labomedewerker materiaalkarakterisatie voert standaard activiteiten uit in de labo's van het onderzoekscentrum te Zelzate volgens beschikbare handleidingen, werkvoorschriften of testmethodes.

De nadruk ligt op een combinatie van technieken met een enorme diversiteit van proefmaterialen en regelmatig aan te passen testmethodes.

Voor alle technieken wordt de nodige interne opleiding voorzien.Onderstaande zaken behoren tot jouw takenpakket : - Voorbereiding en beheer van proefmonsters voor diverse microscopische of analytische toepassingen (metallografie, elektronenmicroscopie, spectro-

chemische analyses...)Daarvoor wordt een hele reeks toestellen gebruikt voor fijnmechanische bewerkingen zoals plaatschaar, ponsmachine, knabbelschaar, boor-

en freesmachine, inbedpers, diamantzaagmachines, polijstmachines...- Aanmaak en gebruik van etsmiddelen voor metallografische doeleinden.

 • Gebruik van optische microscopen voor metallografische opnames of hardheidsmetingen.- Uitvoeren standaard chemische analysetechnieken en / of mechanische testen (takenpakket kan ad-
 • hoc, na de nodige opleidingen, worden uitgebreid)- Rapportering resultaten in beproevingsverslagen in het Nederlands of Engels.

 • Omgaan met diverse gevaarlijke, giftige en of brandbare stoffen.- Onderhoud en algemene exploitatie van diverse apparatuur.
 • qualification

  Naar wie zijn we op zoek? - Je beschikt over een bachelor diploma chemie (of analoog), of hebt aantoonbaar equivalente kennis verkregen doorheen je loopbaan.

 • Je hebt interesse in (en voeling met) materiaalkarakterisatie én techniek, zowel chemisch als mechanisch.- Je beheerst vlot het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels.
 • Je bent bereid het beste van jezelf te geven voor een periode van ongeveer 5 maand. - Via interne opleidingen kan je jouw kennis verbreden.
 • Aantrekkelijke verloning + maaltijdcheques. - Job in dagdienst, van 08u00 tot 17u00, glijdende uren. 37u / week.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier