System Engineer Servers & Datacenter
Jan De Nul
Aalst, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als System Engineer Network & Security ben je verantwoordelijk voor het design, de installatie en de configuratie van de globale netwerk- en security infrastructuur.

Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden zijn : Het beheer van de WAN, firewalls, security perimeter en switches.Definiëren van projecten die je zelfstandig, samen met collega's of met leveranciers realiseert.

Bepalen van de concepten en standaarden van de omgeving in overeenstemming met de visie en strategie van het bedrijf.Fungeren als laatste interne schakel in het ondersteuningsproces van de ICT-afdeling.

Meebouwen aan een performante en stabiele IT omgeving.Als System Engineer beschik je over een Bachelor diploma in een ICT richting en je hebt minstens vijf jaar relevante ervaring.

Je bent vertrouwd met netwerktechnologieën en routing protocollen. Je werkt methodisch en projectmatig. Je hebt kennis van het toegewezen technologiedomein : Switches / routers (Cisco, Aruba), Firewalls (Fortinet, Palo Alto), F5, SSL Encryptie, VPN en Monitoring.

Noties van ITIL en ITSM-tools zijn plus.Je werkt lokaal vanuit onze ICT-organisatie in Hofstade / Aalst en kan rekenen op een marktconforme verloning en extralegaal pakket inclusief de mogelijkheid tot het leasen van een wagen.

Een boeiende en afwisselende job in een no-nonsense internationale werkomgeving.De kans om samen met je collega’s het verschil te maken, je te onderscheiden door creativiteit, innovatie en duurzaamheid.

Kansen tot persoonlijke groei én een betrokken management.De mogelijkheid tot het leasen van een firmawagen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier