Maintenance Engineer Mechanics
Select
Lanaken, Belgium
1 dag geleden
source : Stellenanzeigen.de

Op de maintenance afdeling bij de mechanische dienst ben je een specialist die vooral gericht is op preventie van storingen, de werking van de systemen te analyseren en projecten op te zetten ten einde het onderhoud te verbeteren.

Bijkomend is een belangrijke taak het leiden en ondersteunen van root cause analysis. Jij bent de persoon die contacten met leveranciers onderhoudt en instaat voor optimalisatie van systemen zowel op technisch als productie technisch gebied in samenwerking met productie afdeling.

Je werkt in de maintenance afdeling maar zult ook regelmatig owv je expertise bij de projecten afdeling betrokken worden in de uitvoering van nieuwe projecten

Volgende verantwoordelijkheden behoren o.a. tot jouw takenpakket :

Jouw vakgebied is algemene mechanica. Kennis van aandrijftechnieken, lagers, sterkteleer, pompen en kleppen, verspaningstechniek, materialenleer, smering is essentieel.

Je verzamelt data in the field en giet dit in een rapport. Analyseert deze data en vertaalt dit naar concrete verbeterprojecten.

Je bent hands-on en door jouw ervaring kan je snel en accuraat tot de kern van het technisch probleem komen.

Je geeft technische informatie vanuit jouw analyse door aan werkvoorbereiders in de vorm van een opdracht die zij vervolgens kunnen uitwerken

Ontwikkelen en onderhouden van partnership relaties met de leveranciers inclusief het beheer van gerelateerde service contracten.

Kosten-efficiëntie staat bij jou hoog in het vaandel en je stelt je commercieel op in jouw contacten met leveranciers

Beheer van het meerjaren plan van onderhoud en levensduur.

Samenwerking met Inkoop en magazijn om optimaal voorraad beheer te borgen.

O.a. Bijdragen aan het toepassen van standaardisatie binnen de mogelijkheden.

Ondersteunen, faciliteren en leiden van storingsanalyses (RCA’s). Je weet de resultaten uit RCA’s om te zetten in technisch sterke rapporten.

Distribueren van kennis en informatie.

O.a. beheren van documentatie binnen het verantwoordelijkheidsgebied.

Samenwerken met projectenbureau en het zelfstandig doen van kleine projecten.

Je loopt een wachtdienst van + / - 1 op 5 weken om de continuïteit te verzekeren.

Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en / of afdeling ten goede komen.

Permanent verbetering doorvoeren in maintenance processen geeft je energie.

Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe zelf nauwgezet de veiligheidsvoorschriften en ziet erop toe dat ze door iedereen nageleefd worden.

Je bent master in een technische richting elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring in dit domein.

Je bent gepassioneerd door techniek in het algemeen en de techniek in jouw vakgebied in het bijzonder. Je interesse in techniek vertaalt zich in verbetering van het onderhoud hetgeen de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de installaties zichtbaar doet vooruitgaan.

Je hebt kennis en ervaring binnen een maintenance organisatie in een productieomgeving.

Je kunt zelfstandig werken, maar kunt samenwerken met een team van zelfstandige collega’s. Je draagt bij aan een goede en positieve werksfeer.

Naast de eigenschap om gestructureerd te werken is het van belang goed te kunnen communiceren. Dit zowel schriftelijk als mondeling en zowel 1 op 1 als in groepsverband.

Kennis van het SAP systeem is een pluspunt.

Je bent een stressbestendige probleemoplosser.

Je bent bereid mee te draaien in een wachtrol met een frequentie van 1 op 5 weken.

Voor één van onze klanten, een internationaal bedrijf in de regio Lanaken, zijn we op zoek naar een maintenance engineer mechanics .

Een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een stabiele onderneming

Zeer goede verloning aangevuld met een ruim pakket aan extra legale voordelen en 45 verlofdagen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier