IT-Planet - Support Medewerker
IT-Planet
Antwerp, Belgium
3 dagen geleden
source : ictjob.be

Algemeen Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract Duurtijd : lange termijn Fulltime Functieomschrijving Het waarborgen van de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de producten door de behoeften van de klant op de eerste plaats te zetten Het behandelen van de inkomende support van verschillende bronnen om de klant te helpen.

Analyseren van de inkomende support en het bepalen van acties om het aantal tickets te verminderen Functie-eisen 1e, 2e en 3e-Level-support, Troubleshooting en foutcorrectie Focus kunnen leggen op de eindgebruiker Goed begrip van relevante gebieden / producten / user stories In staat zijn om gebruikersstromen te tekenen en verbeterpunten voor te stellen In staat zijn om jezelf in de plaats van de gebruiker te stellen en de gebruiker als belangrijkste focus te hebben.

Talen : Nederlands / Frans voornamelijk schriftelijk, begrip van Engels Teamplayer die zelfstandig kan werken Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties.

Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt : loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques,.

 • Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet : extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.
 • Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier