Werfleider rioolrenovatie, Puurs-sint-amands
Whoohoo Antwerpen
Puurs-sint-amands, BE
8 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Onze klant is een aannemingsbedrijf in de regio Puurs, dat enorm veel belang hecht aan het uitbouwen van jouw carrière. Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en burgerlijke bouwkunde.

Naast doorgroeimogelijkheden en een familiale sfeer, bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen.

In je rol als werfleider organiseer jij de werven van A tot Z omtrent rioolrenovaties met oog voor veiligheid en kwaliteit.

Je bent het centrale aanspreekpunt tussen projectleiders, ploegbazen, arbeiders en onderaannemers en stuurt de werkkrachten aan.

Voor de renovaties van riolen verzorg jij de voorbereiding en instructies op werfniveau om alles efficiënt te laten lopen.

De bijkomende dagelijkse administratie schrikt jou niet af en je gaat proactief te werk om het werk in alle aspecten te verbeteren.

 • De werfleider die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen : Een Bachelor Industrieel Ingenieur / Bouwkunde en... Riool;
 • Veiligheid;Weg- en waterbouw;Administratie;Riool ref : ad47781ideq32

  0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier