Operations Manager Speciale Technieken (HVAC, Elektriciteit, Beveiliging, ...) regio Brussel
People 4 Projects bvba
Brussel, Brussels, BE
46 minuuten geleden
source : Monster

P4P zoekt een Operations Manager Speciale Technieken (HVAC, Elektriciteit, Beveiliging, ...) in de regio Brussel. FUNCTIEBESCHRIJVING : Als Operations Manager Speciale Technieken (HVAC, Elektriciteit, Beveiliging, .

 • zal je verantwoordelijk zijn voor de afdeling Speciale Technieken die Vlaanderen als werkterrein heeft. Je stuur hiërarchisch jouw team van een 10-
 • tal ingenieurs aan. Je maakt deel uit van het managementteam en vormt de schakel tussen de Directie en het uitvoerend personeel, zowel technisch als administratief.

  Je rapporteert aan de Operations Director. Een greep uit jouw takenpakket : De algemene technische opvolging van de dossiers die in jouw afdeling behandeld worden.

  De algemene administratieve opvolging van het personeel van zijn / haar unit, zoals de opvolging van vakanties en ziekten, functioneringsgesprekken, De Profit & Loss verantwoordelijkheid van alle dossier die in jouw afdeling behandeld worden.

  De verdeling van de taken en de te behandelen dossiers, er hierbij erop lettend dat de opdrachten evenwichtig verdeeld (personen, regio, ).

  De technische, administratieve, commerciële en persoonlijke begeleiding van jouw medewerkers. Het toezien op de interne en externe opleiding van de medewerkers : hiertoe houdt hij / zij een overzicht.

  Zorgen voor de correcte toepassing van de kwaliteitssystemen. Actief samenwerken met de sales afdeling aan business development.

  UW PROFIEL : Je behaalde een Master Elektromechanica, Werktuigkunde, ... (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur) of gelijkwaardig door ervaring.

  Je kan terugblikken op minstens 8 jaar relevante werkervaring als leidinggevende in Speciale Technieken (HVAC, Elektriciteit, Beveiliging, .

 • Je communiceert vloeiend in het Nederlands. Kennis Engels is een pluspunt. Je bent een geboren manager zowel op menselijk, operationeel als financieel vlak.
 • Je bent luisterbereid en draagt kwaliteit en nauwkeurigheid hoog in het vaandel. AANBOD : Een vast contract van onbepaalde duur en een dynamische en open werkomgeving Een grote autonomie in de organisatie van het eigen werk Een stabiele bedrijfsomgeving met goede verloning en extralegale voordelen (wagen, tankkaart, groeps-

  hospitalisatieverzekeringen, maaltijdcheques & eco cheques, bonusregeling, laptop, smartphone) Een werkgever die graag en veel investeert in opleidingen CONTACT : Peter Weyns, peter.

  weyns p4p.be +32 491 86 99 50 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Trefwoorden : Operations Manager Speciale Technieken, HVAC, Elektriciteit, Beveiliging, Projectleider, Projectmanager, Projectdirecteur, Master Elektromechanica, Werktuigkunde, Klimatisatie, Industrieel Ingenieur, Burgerlijk Ingenieur, Vlaanderen, Brussel

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier