sportinstructeur - regio wetteren
Randstad
Wetteren, Oost-Vlaanderen
14 dagen geleden

job description

Voor een fitnesscentrum in de omgeving van Wetteren zijn wij opzoek naar een fitnessmedewerker. Je zal instaan voor het onthaal, de begeleiding en onderhoud.

Je werkt in een flexibel regime van ongeveer 30uur per week. Als fitnessbegeleider zal je instaan voor het algemene onthaal en de begeleiding van mensen binnen het fitnesscentrum op basis van persoonsspecfieke trainingsschema's / programma's.

Verder geef je de klanten concrete informatie over de werking van het fitnesscentrum en de toestellen. Je staat bijkomend in voor het algemeen onderhoud van de toestellen en sportomgeving.

qualification

Je bent afgestudeerd in de richting sport en / of Lichamelijk Opvoeding. - Je bent flexibel en bereid om te werken op weekavonden en tijdens weekends.

 • Je bent een dynamisch en sportief persoon.- Je stelt je klantgericht op en bent enthousiast om mensen te helpen binnen de fitnessomgeving.
 • Je hebt kennis van anatomie en kan mensen gericht helpen bij het uitvoeren van trainingsschema's / programma's. Ervaring als sportinstructeur binnen fitnesscentrum is een pluspunt!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier