Blokkenkuiser
Infinity Jobs
Waregem, Belgium
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in Waregem is Infinity Jobs op zoek naar een blokkenkuiser. Het reinigen van wisselstukken van de afvullijnen waardoor de silicone in de kokers wordt gebracht.

In functie van de noodzaak aan de afvullijn bezorg je de gereinigde onderdelen terug via de koerier of operatoren zodat deze beschikbaar zijn voor een nieuw afvulorder.

Demontage en montage van de verschillende onderdelen.

Taken en profiel

Je beschikt over een goed technisch inzicht om de onderdelen aan de blokken te monteren.Je hebt geen schrik om je handen vuil te maken.

Je kan op een goed tempo de onderdelen grondig reinigen voor volgend gebruik aan de machines.Je ziet werk en bent proactief bezig.

Je werkt graag zelfstandig.Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse taal.

Aanbod

Je komt terecht in een familiale KMO met werkzekerheid.Je ontvangt een mooie verloning inclusief maaltijdcheques. Je werkt voltijds (40u / week) in een 2-ploegensysteem.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier