Targeting analyst
BNP Paribas Fortis
Brussels, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? Ben je gepassioneerd door Sales & Marketing en ben je sterk in analytisch denken?

Goed nieuws, want het departement Customer Targeting binnen Go-To Market Transversal Performance & Optimisation zoekt een nieuwe collega om de rol van Targeting Analyst op te nemen.

Ons departement speelt een rol binnen de ontwikkeling en implementatie van alle commerciële en administratieve campagnes van Retail & Private Banking.

Je creëert contactopportuniteiten, emails, brieven, voor de klanten. Samen met de Go-To-Market Officer bepaal je de juiste strategie voor de doelgroep en werk je deze nadien uit.

Je bent van a tot z verantwoordelijk voor het goede verloop van je campagne. Naast campagnes staat het team ook in voor het aanleveren van doelgroepen en analyses voor bijvoorbeeld Market Research of Customer Intelligence.

Jouw toekomstige job Je analyseert en programmeert de campagnes op basis van de criteria van de GTM Officer Je beheert je eigen planningscapaciteit samen met je teamcoach Je denkt oplossingsgericht en out-of-the-box Je werkt grondig en gedetailleerd, het resultaat van jouw werk komt immers rechtstreeks bij de klant aan Je werkt nauw samen met je collega’s om nieuwe oplossingen te bedenken en technieken aan te leren Bijkomende taken : Beheer van de nodige reportings Opvolgen van de verschillende technologieën betreffende CRM Je verdiepen in de diverse strategieën van Marketing om mee te denken met de business (customer journey, next best offer, contactstrategie, .

Speel je troeven uit Je bent trots op volgende kennis en ervaring die je eerder hebt opgebouwd. Deze zijn onmisbaar in deze functie : Je hebt een sterke interesse voor Marketing en Sales Je hebt een sterke interesse voor informatica.

Beheersing van de programmeertaal SQL, of de bereidheid deze aan te leren, is een must Je bent kritisch, gestructureerd en analytisch Je bent een teamspeler Je begrijpt beide landstalen In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie kernwaarden voor het welzijn en de prestaties van teams.

Bij BNP Paribas Fortis willen we alle talenten verwelkomen en behouden, ongeacht gender, leeftijd, origine of seksuele geaardheid, ongeacht of ze een beperking hebben, want ieder heeft zijn eigen ervaring en identiteit.

Samen bouwen we aan de bank van morgen : innoverend, verantwoordelijk en duurzaam. Al onze voltijdse jobaanbiedingen staan ook open voor wie deeltijds werkt volgens een 90%- of 80%-arbeidsregime.

Kies nu voor BNP Paribas Fortis en solliciteer hier. Een eerste selectie gebeurt op basis van jouw cv en motivatiebrief .

Zijn we overtuigd dat je de gepaste kandidaat bent? Dan nemen wij contact met je op. Succes!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier