Automatisatie ingenieur
Whoohoo
Ghent, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Over de functieOog voor vernieuwing in automatisatie?Als Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor de elektrische engineering (50%) en automatisatie (50%).

Jij volgt projecten van A tot Z op. Concreet sta je in voor : vervangen / vernieuwen van PLC’s bij de klanten in heel Vlaanderen (50%)functioneel analyseren van processenuitvoeren van technische analyses en bepalen van nodige componenten en PLC configuraties om aan gewenste functionaliteiten en capaciteiten te voldoenuitvoeren van testen op de werf, I / O en het opstarten van de ontwikkelde software en applicatiesvoorbereidingen en beheer van wervenFunctie eisenJe bent een gedreven en communicatief sterk persoon.

Je gaat proactief aan de slag met de projecten en hebt een sterk analytisch vermogen. Je voelt je thuis in de industriële elektriciteit en besturingssystemen.

Bachelor Elektromechanica Brede technische interesse met analytisch vermogenSterke interesse in implementatie en begeleiding van het productieprocesVerplaatsingen schrikken je niet afOver het bedrijfMaak kennis met jouw droomjob bij Whoohoo en verdien : Een vast contract van onbepaalde duur of contract op freelance basisSalaris of tarief naar jouw ervaringMogelijkheid op wagen en tankkaartHospitalisatieverzekeringGroepsverzekeringMaaltijdcheques van €8 / gewerkte dagECO-cheques van €250 / jaar20 dagen vakantie + 12 ADV dagenProject SourcingWhoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven.

Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied.

Meer weten over project sourcing?SolliciterenHerken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière?

Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier