COMMERCIEEL VERANTWOORDELIJKE - BETON CENTRALE - WEVELGEM
iRecruit
W Flanders, BE
2 dagen geleden
source : Monster

De functie Hij of zij ageert onder de verantwoordelijkheid van de commercieel Directeur en neemt hierbij alle regels en normen inzake kwaliteit, veiligheid en milieu in acht.

Hij of zij is belast met het op en verder uitbouwen van de klantenportefeuille, en dit binnen de welbepaalde geografische zone.

Hij of zij is belast met de prijszetting voor alle werven die beleverd worden vanuit de centrale te Brussel. Hij of zij staat de klanten bij met raad en daad en dit zowel op vlak van werforganisatie (leveringscadans , ) als van kwaliteit, facturatie.

Hij of zij pleegt regelmatig overleg met de mensen van de productie en dit ten behoeve van de optimalisatie van de transportkost.

Hij of zij is medeverantwoordelijk voor de resultaten ( marges ) van de desbetreffende centrale. Actief in en rond de stad Wevelgem, werkend vanuit de centrale op te Wevelgem.

Het profiel Vereiste kennis en vaardigheden : Niveau graduaat oriëntatie bouw of ervaring die een dergelijk niveau kan rechtvaardigen.

Tweetalig (Nederlands / Frans). Ervaring in de bouwnijverheid. Ervaring van 3 tot 5 jaar in de verkoop (commercieel-technisch of commercieel).

Goede kennis van : Word en Excell ( SAP is een plus ). Vereiste persoonlijke kwaliteiten : Sterk in het leggen van contacten en het opbouwen van klantenrelaties.

Autonoom. Teamspirit. Flexibel Sterk vermogen tot aanpassing. Dynamisch. Ruimdenkend. Capaciteit om de juiste prioriteiten te stellen.

Professioneel. Loyaal. Onze klant Onze klant is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de exploitatie van steengroeven voor aggregaat en in de productie van cement.

Aanbod Een commerciële functie, in een hoogwaardige industriële omgeving. Verantwoordelijkheden en autonomie van handelen.

Een aangename werksfeer. Een salarispakket met veel voordelen. tag : wevelgem, account manager, business developper, beton, cement, verantwoordelijke, verkoop

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier