onderhoudstechnieker weekendploeg
Randstad
Grobbendonk, Antwerpen
22 uur geleden

job description

De volledige werkomgeving is geautomatiseerd en je bent verantwoordelijk voor : - De goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines.

 • Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken.- Het verrichten van optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt.
 • Je werkt beide dagen van 05u00 tot 17u00.
 • qualification

  om in aanmerking te komen zijn er wel enkele voorwaarden- Je bent in het bezit van een bachelor diploma Elektromechanica of Onderhoudstechnologie.

 • Je beschikt over een ruime technische kennis van mechanica, elektriciteit, PLC, drives, hydraulica en pneumatica.- Je bent pc-vaardig : Windows, Excel, Outlook (Siemens S7 of TIA is een pluspunt).
 • Je kan zelfstandig werken en je hebt verantwoordelijkheidszin.- Je bent leergierig en steekt graag de handen uit de mouwen.
 • Een boeiende job met werkzekerheid in een weekendstelsel en een motiverend loonpakket.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier