Officier eerstelijnsarts (specialisatie)
Defensie
Tielen, BE
5 dagen geleden

Ben je als huisarts of arts-specialist in de acute geneeskunde op zoek naar een veelzijdige job? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als eerstelijnsarts word je tewerkgesteld in een medisch centrum. Afhankelijk van jouw cliënteel - militairen van de landmacht, de luchtmacht of de marine - zal je extra opleidingen kunnen volgen zoals o.

a. sport-, luchtvaart of duikgeneeskunde. Om je bovendien toe te laten je medisch-technische skills te behouden en te verruimen, zal je gedurende een deel van de werkuren tewerkgesteld worden in een privépraktijk.

Soms wordt je job extra uitdagend, als je deelneemt aan militaire oefeningen of buitenlandse opdrachten. Je zal er algemene medische problemen behandelen als individuele en collectieve urgenties.

Tevens ben je de raadgever / ster van de bevelhebber / ster voor alle medische aspecten. Van een veelzijdige job gesproken!

Na afsluitingsdatum is er nog een tweede kans om je in te schrijven tot april .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier