Technical writer (regio Gent)
AGO Jobs & HR
Wondelgem, Oost-Vlaanderen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, actief in de metaalsector en gelegen in Gent is AGO Technics op zoek naar een Technical Writer. - Je bent verantwoordelijk voor het aanmaken en onderhouden van diverse technische documenten zoals machinehandleidingen, technische cursussen, documenten voor de opleiding van klanten, presentaties, productbeschrijvingen, ?

zowel in tekst, beeld en video.- Je analyseert en kanaliseert grote hoeveelheden technische informatie en zet deze om in begrijpelijke, overzichtelijke documenten.

 • Je beschrijft processen en functionaliteiten in functie van de doelgroep (interne gebruikers, klanten,?).- Je werkt nauw samen met medewerkers van de eigen en andere afdelingen om steeds over de juiste informatie te beschikken.
 • Je bekijkt steeds op welke manier de technische informatie het best gedeeld wordt en je bekijkt welke nieuwe technieken dit kunnen verbeteren of vereenvoudigen.
 • Je hebt relevante ervaring als technical writer.Je kan zelfstandig werken en hebt een sterke verantwoordelijkheidszin.Je werkt gestructureerd en nauwkeurig;
 • Je hebt een goede kennis van Nederlands en Engels. Kennis van andere talen is een grote meerwaarde.Je hebt interesse in motoren en beheerst de basisprincipes.

  Je hebt een moderne visie en je kan deze ook omzetten in de praktijk.Kennis van grafische programma's en video is een plus.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier