Maintenance supervisor
talentus
ANTWERPEN, BE
15 dagen geleden

De functie

Als Maintenance Supervisor ben je verantwoordelijk over 5 techniekers. Deze techniekers zorgen voor de optimale werking, de goede staat en de conformiteit van de gebruikte installaties.

Jouw hoofdactiviteit is hen opvolgen, assisteren, coachen en bijsturen indien nodig. Je bewaakt mee de orde en netheid van het magazijn.

Bovendien breng je je techniekers op de hoogte van nieuwe of aangepaste instructies. Als Maintenance Supervisor bepaal je de opleidingsnoden in je team en volg je je medewerkers op.

Daarnaast help je de Maintenance Engineer bij het opstellen van het onderhoudsbudget, het opvolgen van KPI’s, het uitsturen van MOC’s, het analyseren van inspectierapporten en het uitwerken van vereiste acties.

Je werkt nauw samen met de Operations Manager en rapporteert aan de Terminal Manager en de Maintenance Engineer.

Het profiel

 • Je bezit bij voorkeur een diploma in technische wetenschappen Elektromechanica;
 • Je hebt reeds een eerste ervaring kunnen opdoen als leidinggevende in de industrie :
 • Je bent handig met MS Office en ERP-systemen;
 • Daarnaast spreek / schrijf je vlot Engels;
 • Van nature ben je assertief ingesteld, zelfstandig, dynamisch en betrouwbaar.
 • De organisatie

  Dit sterk groeiend tankopslagbedrijf is o.a. actief in de haven van Gent & Antwerpen en is gespecialiseerd in de opslag van liquide goederen en logistieke afhandeling voor derden.

  Zij kenden de afgelopen jaren een sterke groei. Momenteel zijn er binnen de liquide bulkafdeling 5 tankparken actief, waarvan 5 in de Antwerpse haven en 1 in de Gentse haven.

  Het aanbod

  Binnen deze functie word je vanaf je eerste dag omringd door gepassioneerde collega’s, die graag hun kennis en ervaring met je delen.

  Door het dynamische karakter van de onderneming en een brede waaier aan opdrachten houden ze je fris en word je voortdurend uitgedaagd.

  Ten slotten bieden ze je een mooi loonpakket met extra legale voordelen afhankelijk van jouw ervaring.

  Over ons

  Talentus is een rekruteringsbedrijf in volle groei en streeft ernaar dé HR Expert van middelgrote ondernemingen te worden.

  Het team is gefocust op het rekruteren van gekwalificeerde kandidaten met het oog op een vaste tewerkstelling.

  Talentus behandelt de HR behoeften van haar klanten op een vakkundige en integere manier.

  Ontdek de mogelijkheden die Talentus u kan bieden en neem contact op.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier