Onderhoudstechnieker HVAC - regio West-Vlaanderen
ENGIE
Jabbeke, Belgium
5 dagen geleden
source : Experteer

GEDREVEN DOOR HVAC? SOLLICITEER BIJ VANDEWALLE IN JABBEKEWij zijn expert in sanitaire voorziening, verwarming en ventilatie en zoeken 2 onderhoudstechniekers (M / V) HVACGrote projecten en installaties met veel variatieJe komt terecht in verschillende gebouwen zoals sportcentra, ziekenhuizen, industrie, kantoren, scholen, fabrieksruimtes, De focus ligt op grote HVAC-installaties waarbij jij zal instaan voor het onderhoud en het oplossen van storingen.

Enkele voorbeelden van jouw dagelijkse uitdagingen : Ketels (gas en mazout) onderhouden en storingen oplossenLuchtgroepen onderhoudenFilters vervangenEn nog veel meer, Je krijgt veel vrijheid in de uitvoering van je job en bent veel op de baan.

Er wordt sterk ingezet op flexibele werkuren en een goede werk-privé verhouding.In welke regio zal ik werken? Hoofdzakelijk zullen jouw projecten zich bevinden in West-Vlaanderen.

Af en toe kan het ook zijn dat je klanten bezoekt in Oost-Vlaanderen.Waar kom ik terecht? Bij Vandewalle kom je terecht in een omgeving met expertise in de installatie, regeltechnieken, onderhoud en service van HVAC-installaties.

Het team waarin je terecht komt bestaat uit een 4 à 5-tal techniekers. Het team speelt heel goed op elkaar in. Als jij het even niet meer weet, staan jouw collega’s klaar om te helpen.

Waarom zoeken jullie nieuwe collega’s? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s dankzij de groei van het bedrijf en de vele grote projecten.

Wat heb ik nodig om de job goed te kunnen? Veel zin om te werken aan verschillende en uitdagende installaties. Elke dag zal anders zijn dus ben je iemand die graag groeit in de job?

Twijfel niet langer en solliciteer vandaag nog!Verder kan het jou helpen als je beschikt over een goede kennis in HVAC-technieken zoals chauffages en / of sanitair.

Een eerdere ervaring met installaties HVAC in gebouwen of de industrie? TOP! Je hebt alvast een streepje voor. Als laatste is het een voordeel wanneer je een GI en / of GII-certificaat hebt behaald.

Aangezien je veel op de baan bent, is een rijbewijs B noodzakelijk. Verloning en voordelen? Je wordt betaald als meestergast en krijgt meteen een vast contract.

Verder wordt er een camionet voorzien om naar de verschillende klanten te rijden. De camionet wordt jouw persoonlijke wagen tijdens de werkuren.

Je rijdt hiermee van en naar het werk.Wij voorzien een maaltijdvergoeding, 13e maand, hospitalisatie- en groepsverzekering, opleiding, extra vakantie dagen, en nog meer, Jouw HR-contactpersoonLindsey De SutterWerkplaats : Jabbeke en regio West-VlaanderenMeer weten?

Zin om onze nieuwe collega te worden?Solliciteer en ga samen met ons de uitdaging aanAdditional InformationPosting Date : Jun 11, 2020

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier